Inici -> La teua ciutat

Comunicat de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch

dimarts, 4 de juliol de 2023

Davant la notícia publicada en diferents mitjans de comunicació respecte a la sentència del Tribunal Suprem en el denominat 'cas Piaf', l'alcalde de Vila-real, Jose Benlloch manifesta el següent:

"Absolut respecte a les decisions judicials, com sempre hem demostrat tant quan es comparteixen com quan no. La sentència confirma una manera de governar a Vila-real que ha generat i continua generant molt de mal a la ciutat. Des de 2011, quan es va produir el canvi de govern a Vila-real, hem treballat per a canviar les coses, impulsant una altra manera de governar. Hui aquella manera de governar és història.
Els efectes dels últims cinc anys de govern del Partit Popular a Vila-real, i una forma malentesa de l'ús de l'Ajuntament contra els interessos generals, continuaran impactant en el nostre present i futur durant bastants anys més, especialment en les contingències derivades d'una nefasta gestió de l'urbanisme.

Des de l'Ajuntament continuarem defensant els interessos de la ciutat amb responsabilitat i serietat".

* NOTA ACLARIDORA: L'Ajuntament de Vila-real ha conegut la sentència pels mitjans de comunicació, a través de la nota de premsa emesa pel mateix Tribunal Suprem. Una vegada els serveis jurídics la tinguen a la seua disposició i la valoren, podrem extraure, si s'escau, alguna conclusió més.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es