Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'alcalde obri el XI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis per a abordar les oportunitats del sector del transport i la logística

dijous, 21 de setembre de 2023

XI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis_4

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat aquest matí en l'obertura del XI Fòrum d'Innovació de la Fundació Globalis que en aquesta edició aborda la innovació en els sectors del transport i la logística per a millorar la competitivitat de les empreses. L'alcalde ha destacat les grans oportunitats econòmiques que ofereixen aquests sectors per al futur des del punt de vista de les noves alternatives sostenibles de mobilitat així com del transport i distribució de mercaderies, "perquè si hi ha una cosa que l'ésser humà no deixarà mai de fer és moure's i comerciar, i en un món globalitzat cada vegada és més important garantir una mobilitat i transport eficients i sostenibles". Benlloch ha posat en relleu els reptes de la ciutat de Vila-real en aquest àmbit i ha recordat que en l'actualitat Vila-real, amb una població de menys de 53.000 habitants, compta amb prop de 39.000 vehicles censats, dels quals més de 3.500 són vehicles pesants.

L'alcalde ha animat els participants en el fòrum a debatre i establir sinergies que puguen generar oportunitats econòmiques i de negoci per al futur. En aquest sentit, ha recordat l'aposta de Vila-real com a Ciutat de la Ciència i la Innovació pel lideratge col·laboratiu i l'aliança amb la societat, que en el cas de la Fundació Globalis es tradueix en 12 anys de treball conjunt per a promoure l'ecosistema de la innovació a Vila-real.

Durant la jornada, experts d'empreses i entitats referents del país han posat el focus en la transformació digital i l'automatització com els grans reptes als quals s'enfronten en l'actualitat les companyies per a millorar l'eficiència quant a logística i transport i aconseguir així ser més competitives. El fòrum està organitzat per la Fundació Globalis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló i s'ha celebrat en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real.

L'esdeveniment ha comptat en l'acte d'inauguració amb el diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés; i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, que han donat la benvinguda als empresaris i emprenedors assistents.

Galeria multimèdia

Imatges

XI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis_3 XI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis_2 XI Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es