Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Fundació Caixa Rural i l'Ajuntament de Vila-real reten homenatge al pintor Juan Llorens Bort

divendres, 29 de setembre de 2023

Homenatge a Juan Bautista Llorens Bort

Fundació Caixa Rural Vila-real juntament amb l'Ajuntament de Vila-real ha retut un emotiu homenatge al pintor Juan Bautista Llorens Bort, que va morir l'any passat. L'acte, que ha estat amenitzat amb la música del pianista José Diego Ramos, ha comptat amb la presència de familiars i amics de l'artista vila-realenc, que han volgut acompanyar la família en aquest reconeixement. La presidenta de Fundació Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez, ha destacat l'estreta relació entre l'artista i l'entitat des de fa més de 40 anys.

Així mateix, l'alcalde, José Benlloch, ha anunciat un projecte amb motiu del 750 aniversari de Vila-real en el qual es posarà en relleu artistes locals plasmant la seua obra mitjançant la tecnologia Inkjet en rajoles ceràmiques que s'integraran en el paisatge urbà de Vila-real. Per part seua, el comissari de la mostra, Ricardo Gil, ha recordat els bons moments viscuts al costat de Llorens Bort i del seu Grup Divendres, amb el qual ha exposat per tota la província de Castelló. Finalment, Natalia Llorens, filla del pintor, ha donat les gràcies per aquest "senzill i sentit homenatge a una persona apassionada de Vila-real".

Després d'aquest reconeixement, en el qual la família ha rebut un detall per part de l'Ajuntament de Vila-real, s'ha inaugurat l'exposició "Vila-real en la mirada de Juan Bautista Llorens Bort" que podrà visitar-se del 2 al 28 d'octubre a les sales d'exposicions del centre social de la Fundació, de dilluns a dissabte en horari de 18 a 21 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Homenatge a Juan Bautista Llorens Bort_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es