Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Comunicat de condol i agraïment

dissabte, 30 de setembre de 2023

Dispositiu de cerca de Julián Garcia Jurado

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, vol traslladar en nom de la ciutat el condol a la família de Julián García Jurado i l'agraïment als voluntaris i a les forces de seguretat i emergències que han treballat en la seua cerca.

"És emocionant veure la gran solidaritat d'aquesta magnífica ciutat amb cor de poble, sempre disposada a ajudar-nos. El meu agraïment a la consellera d'Interior, Elisa Núñez, al secretari autonòmic, Javier Montero, a la delegada del Consell a Castelló de la Plana, Susana Fabregat, i a la presidenta de Diputació, Marta Barrachina, i el diputat de Bombers, David Vicente.

Des que aquest mateix matí he sol·licitat tots els mitjans possibles, en especial l'helicòpter, la resposta ha sigut exemplar. Un clar exemple de coordinació entre les administracions per a prestar el servei públic, que és la nostra obligació.

Gran dispositiu amb la Policia Local de Vila-real, agents i drons, Protecció Civil de Vila-real, Protecció Civil de Diputació, amb les unitats canines, bombers del Consorci Provincial, Creu Roja... A José Luis, que ha coordinat als voluntaris, amb la nostra piscina Yurema Requena com a centre d'operacions. I a les regidores Silvia Gómez, Sabina Escrig i Miriam Caravaca, que han estat al peu del canó des de la proximitat. La única forma que tenim d'entendre la política des del servei públic.

Lamentablement, Julián ja no està entre nosaltres. L'helicòpter ha trobat aquesta vesprada el cos del nostre veí.

El meu condol més sincer a la família de nou. Saben que, des de l'Ajuntament, estem a la seua disposició.

Descanse en pau".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es