Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch destaca que "ja no hi ha marxa arrere en la nova comissaria" i reivindica també un nou jutjat de violència de gènere amb motiu del Dia de la Policia Nacional

dimecres, 4 d'octubre de 2023

Dia de la Policia Nacional 2023_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat aquest matí en l'acte oficial amb motiu del Dia de la Policia Nacional, festa dels Sants Àngels Custodis, que ha tingut lloc al Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Benlloch, acompanyat per l'inspector cap de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín, efectius de la Policia Nacional, regidors i regidores de la corporació i altres autoritats, ha destacat la gran labor d'aquest cos policial a Vila-real i sobretot la vàlua dels 105 homes i dones que conformen la plantilla a la ciutat. L'alcalde ha remarcat que "tenim el millor contingut, però com sempre hem reivindicat, ens falta un continent digne". En aquest sentit, ha remarcat que el camí per a la construcció d'una nova comissaria "ja està iniciat i no hi ha marxa arrere per a tenir la primera comissaria digna de la Policia Nacional en els 45 anys que porteu ací a Vila-real". Així, ha agraït el compromís del Govern central, que ha licitat ja la redacció del projecte i que té consignació pressupostària prevista.

A més, l'alcalde també ha aprofitat l'acte per a reivindicar també al Govern central un nou jutjat de violència de gènere a Vila-real atés que l'actual està col·lapsat. Benlloch ha anunciat una reunió amb la jutge degana del Palau de Justícia i una important mobilització per a aconseguir aquest jutjat. "Perquè de res serveix el treball de la nostra Policia Nacional, els nostres àngels de la guarda, en la lluita contra la lacra de la violència de gènere si després la cadena es trenca quan arriba al jutjat perquè no hi ha suficients mitjans".

En l'acte, en el qual també s'ha recordat la figura de mossén Guillermo Sanchis, Fill Adoptiu de Vila-real que ha faltat hui, s'han atorgat les següents distincions: als agents Ignacio Guerrero, Diego Ubé i Verónica Romero, amb la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc; a Gema Ferreres, responsable de l'Oficina d'Assistència a la Víctima dels Jutjats de Vila-real; a l'oficial Julián Ruiz, pels seus 20 anys de servei, i al sotsinspector Justo del Pino, a títol pòstum, pel que ha recollit la distinció el seu fill José Luis del Pino. L'alcalde ha felicitat els guardonats i els ha agraït la seua tasca.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real. 

Galeria multimèdia

Imatges

Dia de la Policia Nacional 2023 Dia de la Policia Nacional 2023_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es