Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'expert en Protocol, Enrique Viñes, assumirà la secretaria tècnica de la Junta de Festes de Vila-real

dimecres, 11 d'octubre de 2023

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, en una reunió amb Enrique Viñes

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, han anunciat que Enrique Viñes, expert en protocol i organització d'esdeveniments, fins fa poc comissionat per a l'organització de la commemoració del 750é aniversari de la ciutat, i que en aquests moments es troba en un impàs laboral, assumirà la secretaria tècnica de la Junta de Festes. Enrique Viñes substituirà Vero Cerón, que la setmana passada va anunciar la seua decisió de deixar el lloc per a iniciar una nova etapa professional, i a qui l'alcalde ha tornat a agrair el seu treball en la Junta de Festes durant més de 14 anys.

Benlloch ha recordat que el lloc de secretari tècnic de la Junta de Festes és un càrrec de lliure designació per part de l'Alcaldia però "sempre s'ha pres aquesta decisió en consens amb la Junta" i en aquesta ocasió ha sigut així de nou, ja que Enrique Viñes compta amb l'aval tant de l'alcalde com del president del màxim òrgan de les festes, Toni Carmona. El primer edil ha agraït a Viñes la seua voluntat de "continuar treballant per la nostra ciutat, en aquest cas des de la Junta de Festes, per a aportar la seua experiència, coneixements i esforç a l'organització dels festejos patronals de Vila-real i totes les nostres tradicions festives". Benlloch ha destacat la predisposició de Viñes per a "ajudar a les nostres festes davant la situació d'urgència que s'havia generat per la vacant en la secretaria tècnica de la Junta".

Per part seua, el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, ha valorat de manera positiva la incorporació d'Enrique Viñes, "una persona que compta amb la meua confiança i que ve avalat per la seua àmplia trajectòria en l'àmbit del protocol i l'organització d'esdeveniments". A més, Carmona destaca que Viñes té també experiència en el món de la festa "i pot aportar el seu bagatge i els seus coneixements tant a la Junta de Festes com a l'organització de les festes en general". De fet, Viñes ja va formar part de la Junta de Festes, en la seua Comissió de Protocol, entre els anys 2006 i 2008, període durant el qual va ser redactor del Reglament de reina i dames.

Viñes ha agraït la confiança depositada en ell per part de l'alcalde i del president de la Junta de Festes i ha explicat que, davant la necessitat de cobrir amb urgència la secretaria tècnica de la Junta, no ha dubtat a acceptar temporalment aquest nou repte per a continuar treballant per la ciutat de Vila-real, les seues festes i les seues tradicions.

El vila-realenc Enrique Viñes ha sigut durant els últims mesos comissionat tècnic per a coordinar i gestionar l'organització dels actes amb motiu del 750é aniversari de la fundació de la ciutat, una efemèride que es commemorarà al febrer de 2024. Viñes és membre de la Comissió Permanent de l'Associació Espanyola de Protocol i ha sigut delegat d'aquest organisme a la Comunitat Valenciana. Entre els anys 2009 i 2021 va exercir el càrrec de cap de Protocol de l'Ajuntament de Castelló de la Plana. També va ser director de Relacions Institucionals de Projecte Cultural de Castelló entre els anys 2004 i 2006.

Compta amb una àmplia formació acadèmica. És expert universitari en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Comunicació per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Titulat universitari en Protocol, Organització i Producció d'Esdeveniments per la Universitat Internacional de València-VIU. Graduat en Protocol i Organització d'Esdeveniments per la Universitat Camilo José Cela. Màster oficial en Direcció de protocol, producció, organització i disseny d'esdeveniments per la Universitat Camilo José Cela.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es