Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

El Voluntariat pel valencià posa en contacte 17 parelles lingüístiques en una nova edició del programa

dimarts, 10 d'octubre de 2023

Parelles lingüístiques del Voluntariat pel valencià_4

Vila-real ha celebrat l'acte de presentació de parelles lingüístiques de la nova edició del Voluntariat pel valencià, amb la participació de 17 parelles. La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás; el president de l'Associació Cultural Socarrats, Fermí Font, i la representant d'Escola Valenciana, Inés Viciedo, han participat en l'acte que dona inici a aquesta iniciativa per a la integració i el foment del valencià, mitjançant la posada en contacte de persones voluntàries amb aquelles interessades a aprendre valencià.

En aquesta edició s'han constituït un total d'11 parelles lingüístiques presencials i sis parelles virtuals, que, durant les pròximes 10 setmanes, quedaran una hora a la setmana per a conversar en valencià. El programa del Voluntariat pel valencià estrena dates, de manera que es perllongarà des d'octubre fins a final d'any (en altres edicions, s'ha celebrat en primavera). Aquesta circumstància modifica també les activitats vinculades a la campanya d'enguany, com l'acte de cloenda, que aprofitarà les activitats nadalenques que s'organitzen a la ciutat. A més, durant aquestes setmanes, l'Associació Socarrats ha oferit també obrir les seues activitats a la participació de les parelles del programa.

Galeria multimèdia

Imatges

Parelles lingüístiques del Voluntariat pel valencià_6 Parelles lingüístiques del Voluntariat pel valencià_5 Parelles lingüístiques del Voluntariat pel valencià_7
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es