Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La substitució del revestiment de la façana resol les demandes de major seguretat en el col·legi Angelina Abad

dilluns, 16 d'octubre de 2023

Recepció d'obres en Angelina Abad_3

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat aquest matí en la recepció de les obres de substitució del revestiment realitzades aquest estiu al col·legi Angelina Abad, per a resoldre els problemes de seguretat provocats pels despreniments dels materials que es van col·locar en façana en la construcció del col·legi, l'any 2008. Les obres, finançades per la Conselleria d'Educació, han suposat una inversió de 110.000 euros i han consistit en la retirada del revestiment i l'arrebossat de les parets del centre, en una superfície de 1.362 metres quadrats de façana.

Durant la recepció de l'obra, en la qual han participat tècnics de la Conselleria i l'empresa constructora, l'alcalde ha felicitat la nova directora del centre, Verónica Rodríguez, qui ha assumit des d'aquest curs la direcció del col·legi en substitució de Pilar Vicent. Benlloch ha pogut comprovar el resultat dels treballs i departir amb la directora sobre les necessitats del centre, fonamentalment en qüestions de manteniment. "Les competències que els ajuntaments tenim en educació són molt limitades, però el bon estat dels nostres ens preocupa i ens ocupa. Per això, he volgut assistir personalment a aquesta recepció d'obra, que, tot i no ser competència municipal, sí que afecta un edifici municipal i, sobretot, respon a la reivindicació de la comunitat educativa d'una major seguretat per a l'alumnat", incideix Benlloch, qui recorda que la tipologia de taulells que es va usar per al revestiment de les façanes era una de les principals preocupacions del centre en matèria de seguretat.

"A pesar de les dificultats econòmiques de l'Ajuntament, fem un esforç important per a garantir el manteniment dels nostres col·legis, que sí és competència municipal, en les millors condicions", assenyala Benlloch. En concret, Serveis Públics té en vigor un contracte de 60.000 euros per al manteniment dels col·legis.

Una altra de les competències municipals en els centres docents és la provisió del personal de consergeria. Respecte d'això, Benlloch ha aprofitat també la visita per donar la benvinguda al nou conserge del CEIP Angelina Abad, Juan Antonio Maximino, que s'ha incorporat recentment al centre, cobrint d'aquesta manera la baixa en consergeria que s'havia produït amb l'inici del curs.

Galeria multimèdia

Imatges

Recepció d'obres en Angelina Abad_2 Recepció d'obres en Angelina Abad Recepció d'obres en Angelina Abad_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es