Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch defensa el model d'èxit de Destaca en Ruta per a "treballar junts per la innovació"

dimecres, 18 d'octubre de 2023

Inauguració de Destaca en Ruta a l'Alcora

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat hui en la inauguració de la fira Destaca en Ruta, que en aquesta edició se celebra a l'Alcora els dies 18,19 i 20 d'octubre a les instal·lacions de l'Escola Superior de Ceràmica (Escal). Benlloch ha obert la cita d'innovació i transferència científica impulsada des de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Vila-real i ha destacat l'èxit de l'aposta per estendre la innovació pel territori perquè "treballant junts serem més forts".

Benlloch, que ha estat acompanyat en la inauguració pel vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de l'UJI, David Cabedo, i l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha remarcat que "la innovació no és una opció, és una obligació" i ha animat l'Ajuntament de l'Alcora a sumar-se a la xarxa Innpulso, xarxa de municipis per la ciència i la innovació, de què formen part cinc municipis de la província i en la que Vila-real va ser pionera el 2011. L'alcalde ha assistit a la conferència inaugural de la fira i ha visitat els diferents estands i la zona de divulgació perquè, tal com ha assenyalat, "també és necessari fomentar l'interés per la ciència entre els xiquets i xiquetes perquè la ciència és el futur i és la que ens salvarà".

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de Destaca en Ruta a l'Alcora_2 Inauguració de Destaca en Ruta a l'Alcora_1 Inauguració de Destaca en Ruta a l'Alcora_4

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es