Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La Fundació Caixa Rural Vila-real celebra els seus 25 anys amb una gala que destaca el seu suport al progrés de la ciutat

divendres, 20 d'octubre de 2023

Gala del 25é aniversari de la Fundació Caixa Rural Vila-real_3

La Fundació Caixa Rural Vila-real ha celebrat la gala de commemoració del seu 25é aniversari, que ha comptat amb la participació de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, a més d'altres representants de la corporació municipal, juntament amb la presidenta de la Fundació i de Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez, i altres representants de l'entitat, així com associacions, diferents autoritats com la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, i els Fills Predilectes de la ciutat José Gómez Mata i Rafael Beltrán Moner.

L'alcalde ha felicitat la fundació pel seu aniversari i ha agraït la tasca que desenvolupa en els àmbits socials, econòmic, educatiu i cultural per al progrés de la ciutat. En aquest sentit, Benlloch ha recordat que la fundació és una peça clau del model d'aliança social impulsat per l'equip de govern i l'Ajuntament de Vila-real manté un conveni anual de 120.000 euros per a donar suport a iniciatives com XiCaEs, Neurovila, Efecte Vila-real, Campus Natura i altres projectes que porta a terme la fundació. 

Durant la gala, la fundació ha lliurat el guardó Generant valors, que en aquesta primera edició ha recaigut en el projecte Vilaciència del col·legi Santa Maria. A més, també s'ha reconegut la tasca dels dos secretaris que ha tingut la fundació en aquests 25 anys, Pedro Bonet i Josep Ramos. La presidenta de la fundació també ha lliurat un reconeixement a l'alcalde pel suport de l'Ajuntament a l'entitat.

Reportatge fotogràfic, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real. 

Galeria multimèdia

Imatges

Gala del 25é aniversari de la Fundació Caixa Rural Vila-real_4 Gala del 25é aniversari de la Fundació Caixa Rural Vila-real_2 Gala del 25é aniversari de la Fundació Caixa Rural Vila-real_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es