Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Escola Municipal d'Igualtat torna amb vuit conferències per a avançar en el desenvolupament igualitari i la lluita contra la violència de gènere

dimecres, 25 d'octubre de 2023

V Escola Municipal d'Igualtat

L'Escola Municipal d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere arriba a la seua cinquena edició amb un nou programa de sessions que pretenen acostar a la ciutadania conceptes essencials i bàsics per a la consecució de la igualtat de dones i homes, la prevenció de la violència de gènere i l'enfortiment dels drets humans. L'Escola d'Igualtat comptarà amb un total de vuit sessions de ponències i conferències a càrrec d'experts en diferents matèries vinculades a la igualtat i contra la violència de gènere i en aquesta edició la sessió inaugural serà a càrrec de la il·lustradora i escriptora vila-realenca Paula Bonet. Alguns dels temes que es tractaran són la violència digital, les polítiques públiques d'igualtat, els drets de les dones amb discapacitat, els riscos de les TIC's en l'adolescència des de la perspectiva de gènere o la participació de la dona en la presa de decisions.

La regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, ha valorat la importància d'aquestes activitats que "ens permeten conéixer i estudiar la realitat de dones i homes en la societat, estimular el desenvolupament social igualitari de dones i homes i avançar en el camí dels bons tractes en tots els àmbits de la vida".

Les sessions, que estan obertes a la ciutadania, són gratuïtes encara que és necessari inscripció prèvia. El termini per a inscriure's ja està obert i finalitzarà el 13 de novembre. Es pot formalitzar la inscripció de manera presencial, a la Casa de la Dona, en horari de 9.00 a 14.00 h (c/ Santa Sofia, 2); a través de l'adreça electrònica casadona@vila-real.es, indicant en l'assumpte Escola d'Igualtat; o al telèfon 964 547 160, horari de 9.00 a 14.00 h.

Les conferències, que es desenvoluparan de novembre a juny, es duran a terme a la sala de formació de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), de 18.30 a 20.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

V Escola Municipal d'Igualtat_1 V Escola Municipal d'Igualtat_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es