Inici

Vila-real acosta als joves les activitats i recursos de la Regidoria de Joventut a través de xarrades als instituts

dissabte, 4 de novembre de 2023

Xarrades informatives als centres docents_1

La Regidoria de Joventut posa a l'abast dels joves totes les activitats i recursos que ofereix a través d'una sèrie de presentacions als centres educatius de la ciutat. Es tracta d'una activitat que pretén acostar la regidoria, i de manera especial la programació i serveis de l'Espai Jove, als alumnes de 4t d'ESO, 1r de batxillerat, FP i cicles formatius, i que s'emmarca en I Pla local de joventut 2022-2025.

El regidor de l'àrea, Javier López, que ha assistit aquesta setmana a una de les xarrades impartida a l'institut Miralcamp, destaca la importància que "els nostres joves coneguen totes les possibilitats que els brinda l'Espai Jove, tant formatives com lúdiques, així com tots els serveis i avantatges que tenen al seu abast, com el Carnet Jove, el programa d'oci alternatiu A on? o el programa de corresponsals juvenils".

Aquest curs, el cicle de presentacions gira entorn a la campanya Tu pots, jo puc, podem!, com a commemoració de l'Any Europeu de les Competències. D'aquesta manera, s'aposta per treballar en la promoció del "coneixement, la capacitat i actitud per a aconseguir un aprenentatge permanent que implique una formació integral de les persones i perquè, una vegada finalitzada l'etapa acadèmica, l'alumnat siga capaç de transferir els coneixements adquirits a les noves situacions que apareguen en l'opció de vida triada".

La Regidoria de Joventut compta amb la col·laboració de l'empresa local Anima't per a dur a terme aquestes xarrades, que ja han passat pels centres Broch i Llop, Santa Maria, Fundació Flors, Carmelites, Bisbe Pont, Miralcamp i en breu també s'impartiran a l'IES Tàrrega i el col·legi Consolació.

Galeria multimèdia

Imatges

Xarrades informatives als centres docents
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es