Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Cáritas Diocesana debat a Vila-real els reptes de futur per a seguir ajudant els més vulnerables

dissabte, 4 de novembre de 2023

Assemblea de voluntaris de Càritas Diocesana_4

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat aquest matí la comunitat de Cáritas Diocesana de Segorbe-Castelló de la Plana en la inauguració de la seua assemblea de voluntaris, celebrada a la sala d'actes de Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la participació del bisbe Casimiro López, el delegat episcopal de Cáritas Diocesana, Sergio Mendoza, i el director de l'entitat provincial, Francisco Mir, entre d'altres. Més de 200 persones han participat en la jornada, en la qual Cáritas Diocesana debat els reptes i necessitats dels seus programes d'ajuda social amb l'objectiu de dissenyar el IV Pla estratègic de l'entitat.

L'alcalde ha destacat la tasca de Cáritas a Vila-real i la important xarxa social i de solidaritat que suposen les entitats locals, amb les quals l'Ajuntament manté una aliança estratègica. Benlloch ha destacat també el projecte de la casa d'acollida Sant Pasqual El Pati, un dels projectes tractors de la nova Vila-real del segle XXI, inaugurat el mes de maig passat i que també compta amb la col·laboració municipal.

Galeria multimèdia

Imatges

Assemblea de voluntaris de Càritas Diocesana_2 Assemblea de voluntaris de Càritas Diocesana_3 Assemblea de voluntaris de Càritas Diocesana

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es