Inici

El Rotary Club Vila-real es bolca a ajudar Creu Roja a través del seu sopar solidari

dijous, 16 de novembre de 2023

Presentació del sopar solidari del Rotary Club Vila-real

El Rotary Club Vila-real torna a mostrar el seu costat més solidari amb el sopar anual que enguany té com a objectiu recaptar fons per a col·laborar amb Creu Roja Vila-real en la seua campanya d'ajuda a les persones afectades per la guerra d'Ucraïna. El regidor de Serveis Socials, Toni Marín, ha acompanyat avui el president de l'entitat, Fernando Pla, i la presidenta de Creu Roja Vila-real, Ana Candau, en la presentació d'aquesta cita solidària, que se celebrarà demà divendres 17 de novembre en Torre La Mina.

Marín ha agraït la labor del Rotary Club Vila-real, entitat fundada el 1992, i que "des de sempre ha demostrat la seua vocació solidària i de responsabilitat social a través de diferents iniciatives, entre les quals destaca aquest sopar solidari". El regidor ha agraït l'elecció de Creu Roja com a entitat beneficiària perquè "és sens dubte un dels col·lectius fonamentals de la nostra aliança social i amb la qual l'Ajuntament manté una estreta col·laboració per a atendre els col·lectius més vulnerables". En aquest cas, el suport a la campanya d'ajuda a les persones afectades per la guerra d'Ucraïna permetrà "reforçar el treball encomiable que aquesta organització realitza per a atendre les víctimes desplaçades pel conflicte que necessiten el suport de les entitats socials".

Per part seua, Fernando Pla ha agraït el suport de l'Ajuntament de Vila-real i ha explicat que el Rotary Club és una agrupació solidària de voluntaris que "hem decidit dedicar temps per a aconseguir fons per a ajudar en projectes solidaris que milloren la nostra societat". Pla ha recordat que el sopar solidari es recupera després dels anys de pandèmia amb la vocació de mantenir-se en els pròxims anys. La previsió és que hi participen al voltant de 300 persones i encara que l'aforament ja està complet, la ciutadania pot col·laborar a través d'una fila 0 realitzant un ingrés en ES62 3110 2818 4727 2000 1692.

Ana Candau, presidenta de Creu Roja Vila-real, ha agraït tant el suport de l'Ajuntament de Vila-real com la decisió del Rotary Club de dedicar enguany els donatius d'aquest sopar solidari al seu projecte d'ajuda per la crisi d'Ucraïna. Aquesta recaptació es destinarà a l'atenció que Creu Roja brinda a les 55 persones arribades a Vila-real des d'aquest país i a les quals l'ONG presta assessorament legal, laboral, psicològic, d'escolarització o d'aprenentatge de la llengua, entre d'altres.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es