Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'escriptora i pintora Paula Bonet obri la cinquena edició de l'Escola d'Igualtat de Vila-real

dimecres, 15 de novembre de 2023

Conferència de Paula Bonet en la inauguració de l'Escola d'Igualtat_2

L'escriptora i pintora vila-realenca Paula Bonet ha estat l'encarregada d'impartir la conferència inaugural de la cinquena edició de l'Escola d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere que impulsa la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Vila-real. Amb la conferència 'L'anguila. La paraula pintada', Paula Bonet ha inaugurat el cicle que comptarà amb un total de vuit sessions que pretenen acostar a la ciutadania conceptes essencials i bàsics per a la consecució de la igualtat de dones i homes, la prevenció de la violència de gènere i l'enfortiment dels drets humans. 

La regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, ha agraït la col·laboració de l'escriptora i el seu compromís per la igualtat i contra la violència masclista. A la conferència, celebrada a la BUC, han assistit diferents regidors i regidores de l'Ajuntament de Vila-real, així com les tècniques de la Regidoria d'Igualtat i públic nombrós.

Galeria multimèdia

Imatges

Conferència de Paula Bonet en la inauguració de l'Escola d'Igualtat_1 Conferència de Paula Bonet en la inauguració de l'Escola d'Igualtat
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es