Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real reivindica la figura de Tàrrega amb un gran espectacle musical i artístic com a colofó al centenari del Villarreal CF

divendres, 17 de novembre de 2023

Presentació del concert en homenatge a Tàrrega pel centenari del Villlarreal CF_1

Dues figures internacionals que són part de la identitat i la història de Vila-real unides en un gran espectacle musical i artístic. El compositor i guitarrista Francesc Tàrrega i el Villarreal CF es donen la mà en el gran concert que tindrà lloc l'1 de desembre al Centre de Tecnificació Esportiva i que serà el colofó de la celebració del centenari del club. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat avui en la presentació del concert juntament amb el president del Villarreal CF i les directores artístiques de l'esdeveniment, Rosanna i Gisela Morales.

L'alcalde ha subratllat la transcendència d'aquest projecte que "és un magnífic producte cultural que pot ser exportable en el futur" i que és fruit d'anys de treball per a poder fer un "gran homenatge a una figura referent, Fill Predilecte de Vila-real, com és Tàrrega". Benlloch ha agraït la implicació del Villarreal CF, tant del president, Fernando Roig, com del conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, "que des del primer moment va apostar per aquesta idea dins dels actes del centenari". "La cultura havia de ser present en aquest centenari, perquè el Villarreal CF és exemple de fusió amb la ciutat i de responsabilitat social i foment de valors", ha asseverat el primer edil.

Benlloch ha agraït la implicació de Rosanna i Gisela Morales, així com de tots els artistes que participaran en l'espectacle, que servirà també per a reinaugurar el pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva després de les obres de reparació de la coberta i el parquet en les quals la Generalitat Valenciana ha invertit més de 2,4 milions d'euros. "Recuperem així un espai espectacular per a grans esdeveniments, com també ho és el nou Estadi de la Ceràmica", ha remarcat l'alcalde. Per part seua, Fernando Roig ha assegurat que "el Villarreal està i estarà sempre al costat dels projectes que siguen bons per a la ciutat i que fomenten la cultura i el desenvolupament de Vila-real".

Per part seua, Rosanna i Gisela Morales han detallat que el concert serà una gran representació cultural del talent de Vila-real i també d'artistes internacionals. "Serà un espectacle molt complet, en el qual tindrem de tot, música, poesia i pintura", han remarcat, al mateix temps que han agraït el suport tant de l'Ajuntament de Vila-real com del Villarreal CF per a dur a terme el projecte. El concert estarà dirigit pel músic valencià Miguel Ángel Navarro i comptarà amb un total de 60 músics sobre l'escenari. A més, també comptarà amb la participació d'un dels millors violinistes del món, Vasko Vassilev, i un dels grans noms de la guitarra espanyola, Anabel Montesinos.

Deu escriptors i escriptores de la ciutat han posat lletra a les peces de Tàrrega que interpretaran Veus de Cambra i l'agrupació musical londinenca The Covent Garden Soloists: Enric Dobón, Manel Pitarch, Antoni Pitarch, Marcelo Díaz, Anna Asensio, Susanna Lliberós, Jacinto Heredia, Enric Portalés, Vicent Gimeno i Clara Gil són els autors que hi col·laboren amb les seues creacions. A més, una altra vila-realenca, la pintora i il·lustrador Paula Bonet, també realitzarà una intervenció artística en directe.

L'esdeveniment se celebrarà el divendres 1 de desembre, a partir de les 20.30 hores, al Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real. L'entrada, que serà gratuïta per a tots els assistents, s'haurà de recollir prèviament a les botigues oficials del Villarreal CF. Únicament es podran adquirir dues entrades per persona.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del concert en homenatge a Tàrrega pel centenari del Villlarreal CF
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es