Inici

Vila-real commemora el Dia dels Drets de la Infància de la mà dels escolars, amb tallers, activitats lúdiques i manifest

divendres, 17 de novembre de 2023

Dia dels Drets de la Infància

El 20 de novembre es commemora el Dia dels Drets de la Infància i Vila-real, un any més, ho celebrarà de la mà dels seus protagonistes: els xiquets i les xiquetes. Els membres del Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real han dissenyat la seua pròpia programació, amb activitats lúdiques i lectura de manifest diumenge que ve, que es completarà amb els tallers preparats per la Regidoria de Serveis Socials juntament amb la Càtedra de la Infància i l'Adolescència de la Universitat Politècnica de València, en col·laboració amb la UNED.

La commemoració del Dia dels Drets de la Infància arrancarà diumenge a les 10.00 h a la plaça Major, amb música ambiental a càrrec d'un DJ infantil i activitats de cuina saludable i papiroflèxia. A les 11.00 h, tindrà lloc la lectura del manifest per part dels membres del Consell de Xiquets i Xiquetes. Paral·lelament, a l'Espai Jove, els més intrèpids podran participar en l'Escape Room preparat per la Regidoria de Proximitat, amb sessions cada 45 minuts a partir de les 10.00 h. Per a poder participar en l'Escape Room, és necessària la inscripció prèvia a través del formulari en línia https://animatemps.argosgalaica.com/inscripciones/escape.

El dilluns 20, les activitats en commemoració del Dia dels Drets de la Infància prossegueixen amb una sèrie de tallers a la UNED adreçats als escolars de Vila-real. Els tallers, organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i la Càtedra de la Infància i l'Adolescència, són els següents:

  •  Taller sobre drets dels xiquets i les xiquetes
  •  Taller d'habilitats socials
  •  Taller d'espais d'experimentació
  •  Taller de mediació Festa dels barrets

Per tots els tallers passaran uns 80 xiquets i xiquetes dels col·legis Concepció Arenal i Cervantes. La previsió és reprendre la iniciativa cada any en diferents centres de la ciutat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es