Inici

La Fundació Globalis atorgarà el Premi Trajectòria 2023 a Conchita Catalán pel seu treball social en favor de Vila-real

divendres, 17 de novembre de 2023

Conchita Catalán

Enguany, Conchita Catalán rep el Premi Trajectòria atorgat per la Fundació Globalis com a reconeixement a la seua labor social realitzada des de l'any 1970 a través de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, conegudes com les purissimeres a Vila-real.

Conchita Catalán rebrà el guardó el pròxim 27 de novembre, a les 12.30 hores, a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real (plaça de la Vila, 2), per a destacar el seu compromís social, solidaritat, esperit d'ajuda i lliurament desinteressat als veïns i veïnes de Vila-real.

La Fundació Globalis ha considerat atorgar aquest reconeixement a Conchita Catalán per la seua llarga vocació al servei de la ciutat i per l'organització de les activitats principals de la Congregació. Impulsora dels campaments d'estiu als quals han acudit moltes generacions de vila-realencs, cal destacar que la seua labor també va ser reconeguda el 2019, quan va rebre la distinció dels Premis 20 de Febrer per part de l'Ajuntament de Vila-real, per ser «l'alma mater de la Congregació» i per bolcar la seua vida als altres a través de la Puríssima i les activitats que es promouen en l'organització.

El lliurament del Premi Trajectòria a Conchita Catalán es realitzarà com a colofó dels Premis Globalis, que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i el patrocini de Dolores Cortés, Multiópticas, Fundació José Soriano, Vidres, Fundació José Gómez Mata, Esmalglass- Itaca i Élite Cementos. El guardó busca honrar el treball social de Conchita Catalán, que des de fa més de 50 anys s'ha dedicat a la gestió desinteressada d'activitats culturals i religioses, i al fet que les persones joves formen part d'una entitat amb valors.

Per a assistir al lliurament de guardons serà necessària la inscripció prèvia a través del web de Globalis, www.fundacionglobalis.org, encara que l'acte també podrà seguir-se en directe a través de Facebook, LinkedIn i YouTube de Globalis.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es