Inici -> Ciutat de la Ciència i la Innovació

Aplec de Nadal i Campus Natura llancen una nova edició per a oferir una alternativa inclusiva a les vacances escolars a Vila-real

dissabte, 18 de novembre de 2023

Aplec de Nadal i Campus Natura 2023

L'Aplec de Temps de Lliure, un dels programes insígnia de les polítiques d'atenció a la infància i la diversitat de l'Ajuntament de Vila-real, llança una nova edició de l'Aplec de Nadal i Campus Natura, per a facilitar la conciliació familiar i oferir alternatives educatives i d'oci per als xiquets i xiquetes durant les vacances escolars. En aquesta nova convocatòria, l'Aplec se celebrarà als col·legis Escultor Ortells i Carlos Sarthou els dies 27, 28, 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, amb un total de 100 places (50 per col·legi). A aquestes places se sumarà el Campus Natura per a xiquets amb necessitats especials, amb 15 places, en un programa d'atenció a la diversitat que es desenvoluparà a les instal·lacions de XiCaEs (Fundació Caixa Rural Vila-real).

"L'Aplec de Temps Lliure és un dels programes més emblemàtics de Serveis Socials de Vila-real. Una alternativa per a les famílies en els períodes de vacances escolars que no hem deixat d'ampliar i millorar en l'última dècada", recorda el regidor de Serveis Socials, Antonio Marín. D'aquesta manera, l'Aplec de Temps Lliure, que fa 12 anys tan sols se celebrava al juliol, cobreix també l'agost, les vacances escolars de Nadal i de Setmana Santa, tot incorporant servei com ara menjador o matinera, a més de donar resposta a les necessitats dels escolars amb necessitats educatives especials, gràcies al projecte XiCaEs. El programa de l'Aplec està adreçat a tots els escolars, preferentment de Vila-real, amb importants bonificacions i gratuïtat en el cas de menors inclosos en programes de Serveis Socials, entre d'altres supòsits.

La preinscripció per a poder optar a una de les places és telemàtica, a través del web https://inscripcions.vila-real.es, del 21 al 30 de novembre. L'1 de desembre es publicarà el sorteig i les llistes d'admesos, que hauran de formalitzar la matrícula del 2 al 13 de desembre. A partir del 14 es publicaran les places vacants.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Aplec de Nadal i Campus Natura 2023_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es