Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Vila-real consolida els Premis Maig Memorial Pasqual Batalla com a referents literaris amb la publicació de la primera novel·la curta guanyadora del certamen

dimarts, 21 de novembre de 2023

Presentació de 'Quan mou la carlinada', primera novel·la guanyadora dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, i l'escriptor i representant de l'Associació Cultural El Guitarró, Vicent Usó, han presentat hui la publicació de la novel·la guanyadora dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla en la seua edició de 2023, que per primera vegada ha estrenat la categoria de novel·la curta. En la presentació ha estat també present l'autor de l'obra guanyadora, Quan mou la carlinada, Germà Garcia Belmonte.

La regidora de Normalització Lingüística, departament que impulsa els Premis Maig en col·laboració amb El Guitarró, ha mostrat la seua satisfacció per haver "donat aquest impuls als premis, amb la incorporació d'aquesta secció de novel·la curta, que ens situa com a referents en el panorama literari del nostre àmbit lingüístic". Samblás ha felicitat l'autor i ha animat la ciutadania a adquirir la novel·la, que es pot trobar ja en les llibreries, publicada per l'editorial Bromera dins de la seua col·lecció Eclèctica.

Per part seua, Vicent Usó també ha destacat la fita que suposa que "tots els lectors de l'àmbit lingüístic puguen tenir accés a aquesta publicació" i ha recordat la figura de Pasqual Batalla, que va ser regidor de Normalització Lingüística i que "sempre va apostar per aquests premis i hui estaria molt orgullós de veure publicada aquesta novel·la". Finalment, l'autor de Quan mou la carlinada, Germà Garcia, ha agraït a l'Ajuntament de Vila-real i a l'Associació El Guitarró l'impuls a aquest premi i ha mostrat la seua alegria per veure la seua novel·la en les llibreries gràcies a aquest premi literari.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es