Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Turesport reuneix més de 150 empreses, administracions, estudiants i experts de turisme i esport a Vila-real

dijous, 23 de novembre de 2023

Primera jornada del congrés Turesport

Turesport reuneix més de 150 empreses, administracions, estudiants i experts de turisme i esport a Vila-real. L'Estadi de la Ceràmica ha albergat la primera jornada d'aquesta segona edició, que també s'ha pogut seguir en directe en línia, gràcies a la col·laboració del Villarreal CF i l'Ajuntament de Vila-real. El director de Turesport, Pedro Nebot, ha valorat aquest primer dia com molt positiu "ja que el nombre d'assistents ha superat les nostres expectatives, la qual cosa ens demostra que el turisme esportiu de la nostra província existeix, té potencial i desperta interés".

Javier López, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Vila-real, ha destacat que "l'esport està en la línia dels valors de la nova Vila-real del segle XXI, solidària, inclusiva, innovadora, sostenible i també d'oportunitats". En aquest sentit, el regidor ha subratllat la finestra que suposa aquest congrés "per a projectar la potència de Vila-real com a escenari esportiu i de grans esdeveniments".

Durant el matí, els assistents han debatut sobre l'art de comunicar amb professionals del periodisme i comunicació com Raúl Puchol, de Cope Castelló, Mónica Benavent, de La Liga TV, Hernán Sanz, director de Comunicació del Villarreal CF i Jorge Moreno, director de Màrqueting del Grupo Intur. Els ha seguit la taula d'esdeveniments Castelló Escenari Esportiu en la qual hem conegut l'experiència de Trixilxes, amb Vicente Marqués, Desafío Maestrat, amb Héctor Ballester, Marató dels Dements, amb Raúl Martínez, i el Gran Premi de Vila-real de Ciclisme amb Carles Falcó.

Després d'un descans, ha sigut el torn de parlar sobre el turisme actiu familiar/infantil, en la qual, Visit Monanejos, càmping Bonterra i Associació Càmpings CV, Viatjar en Família i la Yellow Cup han comptat la situació actual i com gestionen aquest tipus de turisme a la província. El punt final l'ha posat el debat sobre el turisme esportiu internacional amb exemples d'esdeveniments organitzats a la nostra província i què pot faltar-li a la província amb el Villarreal CF amb Juan Antón, Sergio García Golf Academy amb Víctor García, Transvia Sport amb José Pablo Vázquez i Castelló Cycling amb Virginia Ochoa.

Demà, divendres 24, continuarà el congrés amb les taules redones de "Grans esdeveniments esportius" en la qual també estarà el club groc juntament amb Transpyr, Marató de València Trinidad Alfonso. La segona conferència serà sobre el turisme actiu a motor amb Maralba, Marlon Kart, Red Sans Mx Park i Eco Rally. Posteriorment, serà el torn d'Esport accessible i turisme amb la Liga Genuine, Cazarettos, Club Tritons i Cocemfe. El punt final el posarà la taula redona "Relació publicoprivada" amb la participació del president de GEP i AEGG, Alberto Talabera; l'exalcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz; l'exregidor d'Esports de Vila-real, Javier Serralvo, i el diputat d'Esports, Iván Sánchez.

Galeria multimèdia

Imatges

Primera jornada del congrés Turesport_1 Primera jornada del congrés Turesport_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es