Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Turesport tanca la segona edició del seu congrés com a referent de turisme i esport a la província

divendres, 24 de novembre de 2023

Turesport 2023. Segona jornada_3

El II Congrés de Turisme i Esport, Turesport, ha celebrat hui la seua clausura com un referent a la província de Castelló en aquesta matèria. El director de Turesport, Pedro Nebot, ha conclós que "estem en el bon camí, però cal impulsar més iniciatives com aquesta que servisquen per a posar en comú el treball de molta gent" i afegeix que "en aquesta segona edició, consolidem el model de congrés i ens veiem reforçats per l'èxit de participació per a continuar treballant en aquesta línia. Volem ser el punt d'unió durant tot l'any de totes aquelles persones, empreses o institucions que busquen promocionar el nostre territori".

Durant el dia de hui s'ha comptat amb les taules redones de "Grans esdeveniments esportius" en la qual ha participat el Villarreal CF juntament amb Transpyr, Marató de València Trinidad Alfonso. La segona conferència ha versat sobre el turisme actiu a motor amb Maralba, Marlon Kart, Xarxa Sans Mx Park i Eco Rally. Posteriorment, ha sigut el torn d'esport accessible i turisme amb la Liga Genuine, Cazarettos, Club Tritons i Cocemfe. El punt final l'ha posat la taula redona "Relació publicoprivada", amb la participació del president de GEP i AEGG, Alberto Talabera; l'exalcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz; el exregidor d'Esports de Vila-real, Javier Serralvo, i el diputat provincial Andrés Martínez.

El congrés s'ha celebrat a l'Estadi de la Ceràmica gràcies a la col·laboració de Turesport i el Villarreal CF, que ha servit com a punt d'inici en aquesta edició però amb la intenció de seguir amb aquesta simbiosi, ja que el club groguet és un dels grans promotors del turisme esportiu a la província de Castelló amb esdeveniments de caràcter europeu però també amb l'organització d'un altre tipus d'activitats com els campus, els tornejos o la iniciativa de l'Endavant Província, que sempre ha buscat promocionar les localitats de Castelló. A més, "el suport de l'Ajuntament de Vila-real ha sigut fonamental per a poder dur a terme una iniciativa com aquesta", conclou Pedro Nebot.

Galeria multimèdia

Imatges

Turesport 2023. Segona jornada Turesport 2023. Segona jornada_1 Turesport 2023. Segona jornada_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es