Inici

El Pla de millora de camins rurals de Vila-real avança amb l'asfaltat de cinc nous vials

dissabte, 25 de novembre de 2023

Asfaltat del camí de Torrehermosa

L'Ajuntament de Vila-real ha procedit aquesta setmana a l'asfaltat i millora de diversos camins rurals del terme municipal, en un projecte finançat a través del Pla 135 de la Diputació Provincial. El regidor de Territori i d'Agricultura, Emilio M. Obiol, ha visitat els treballs, que es desenvolupen als camins d'Assagador, Palleter, Cabeçol, Torrehermosa i camí Vell Onda-Castelló.

L'actuació s'emmarca en el Pla de millora de camins rurals impulsada pel govern municipal en els últims anys per a abastar la posada a punt dels 150 quilòmetres de vies rurals amb què compta el terme municipal, de manera contínua i per fases. "En aquesta ocasió, s'han seleccionat una sèrie de camins molt transitats pels nostres agricultors i veïns, que necessitaven una evident actuació per a frenar la seua deterioració i garantir la seguretat dels usuaris i la durabilitat de la calçada", detalla Obiol. En total, en aquesta nova fase s'ha actuat sobre una superfície de 10.853 metres quadrats, en un contracte adjudicat a Becsa per 258.000 euros.

Aquesta quantitat, recorda el regidor de Territori, és finançada amb l'ajuda del Pla 135 de la Diputació Provincial inicialment prevista per a l'adequació del molí de la Vila, projecte la licitació del qual va quedar deserta el mes de juny passat. "La conjuntura econòmica i les condicions específiques d'aquest projecte, en un immoble protegit, van portar, lamentablement, al fet que la licitació d'aquest important projecte quedara deserta. Però no podíem permetre'ns perdre la subvenció provincial per aquest motiu, així que vam aconseguir reconduir l'ajuda per a escometre aquest nou projecte de millora de la nostra xarxa de camins rurals, amb la idea també d'ajudar al nostre sector agrari, que tantes dificultats travessa", recorda Obiol. Aquest projecte se suma a altres actuacions de millora contínua que executa al llarg de l'any el Departament de Serveis Públics Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Asfaltat del camí de Torrehermosa_3 Asfaltat del camí de Torrehermosa_2 Asfaltat del camí de Torrehermosa_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es