Inici

Vila-real premia el talent i esforç d'estudiants i docents amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

dijous, 30 de novembre de 2023

Gala amb motiu del dia de les ciutats educadores_1

Vila-real ha celebrat a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner la gala especial amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora per a reconéixer els estudiants que han obtingut premi extraordinari al rendiment acadèmic així com als docents jubilats enguany. La gala, a la qual ha assistit la regidora d'Educació, Anna Vicens, i diferents representants de la corporació, ha destacat el talent i esforç d'un total de 34 alumnes (25 de primària, 7 de secundària i 2 estudiants del Col·legi d'Educació Especial La Panderola), i ha servit com a homenatge a 18 docents que han finalitzat enguany la seua trajectòria.

Aquest acte, organitzat per la Regidoria d'Educació, s'emmarca en la commemoració del Dia de les Ciutats Educadores, una xarxa de municipis de la qual Vila-real forma part des de 2002 i que té com a objectiu situar l'educació com un dels eixos centrals per al desenvolupament social i econòmic de les ciutats. Com a novetat, enguany s'han lliurat també reconeixements a dos estudiants de La Panderola, a fi de posar en relleu els seus resultats acadèmics així com destacar la labor del centre per a la formació i integració de persones amb capacitats diferents.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Vila-real vol reconéixer el talent i capacitats de l'alumnat que ha rebut els premis extraordinaris al rendiment acadèmic durant el curs 2022-2023, així com agrair la dedicació a l'ensenyament dels mestres i professors. A més, durant la gala s'ha estrenat un vídeo documental que recull una enriquidora xarrada intergeneracional entre alumnes, mestres en actiu i docents jubilats. La conversa ha sigut gravada en vídeo en la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, a càrrec de la productora local Clar Televisió, i inclou reflexions interessants dels protagonistes sobre l'educació i la seua evolució al llarg dels anys.

En el vídeo han participat els estudiants de l'IES Miralcamp Aya Boulahrouf i Sergio García, la mestra Alba Miró i els mestres jubilats Vicent Esteve, José Pascual Arnal i Encarna Mesquita.

Els actes pel Dia de la Ciutat Educadora es completen el 4 i 5 de desembre, amb el contacontes Vols que et conten un conte?, dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys. El contacontes tindrà lloc en el primer pis de la BUC de 17.00 a 18.30 hores i serà a càrrec dels mestres ja jubilats Herminia Font García (Verge del Carme) i Joan Cubertorer (Angelina Abad). Després, hi haurà un taller de manualitatsen 

Més fotografies de la gala, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Gala amb motiu del dia de les ciutats educadores_5 Gala amb motiu del dia de les ciutats educadores_2 Gala amb motiu del dia de les ciutats educadores_3

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es