Inici

Vila-real activa un nou contracte per a avançar en la reparació de voreres i la millora de l'accessibilitat en la via pública

diumenge, 3 de desembre de 2023

Obres de reparació de voreres en la plaça Sant Ferran_1

La Regidoria de Serveis Públics ja té en marxa el nou contracte del servei d'obres per al manteniment, entre d'altres, de les voreres i calçades així com per a la supressió de barreres arquitectòniques en la via pública. Una contractació que permetrà donar una resposta més àgil a les necessitats de manteniment i sobretot continuar avançant en la millora de l'accessibilitat en el nucli urbà. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha valorat la importància de comptar amb aquest servei per a poder assegurar un estat òptim de les infraestructures. De fet, després de la formalització del contracte, en aquests dies ja s'han escomés obres de reparació de la vorera a la plaça de Sant Ferran. Així mateix, en breu està prevista una altra actuació al carrer del Cordó, per a la reparació d'escocells així com per a la realització d'algunes millores en la vorera del tram entre la cantonada del carrer de Sant Joan Bosco i el carrer de l'Ermita.

Quant a la supressió de barreres arquitectòniques, el regidor subratlla la intenció de realitzar una intervenció en l'encreuament entre els carrers de Michalovce i del Riu Ebre. "Malgrat les dificultats econòmiques de l'Ajuntament, garantir els serveis públics és una prioritat per a l'equip de govern; per aquest motiu, comptar amb aquest servei és imprescindible per a assegurar el manteniment de la ciutat i sobretot atendre com més prompte millor qualsevol reparació en la via pública", explica Xus Madrigal.

Cal assenyalar que el servei d'obres per al manteniment, conservació i reparació de voreres i calçades, barreres arquitectòniques, parcs i jardins i infraestructures d'enllumenat públic i telecomunicació és un contracte valorat en més de 600.000 euros que s'ha dividit en quatre lots per a la seua adjudicació. Així, l'empresa Becsa s'encarregarà de les actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació de voreres i calçades (185.373 euros anuals).

El servei d'actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació de barreres arquitectòniques ha sigut adjudicat a Urvisa Cuatro per un import de 182.530 euros. L'empresa Durantia ha resultat adjudicatària de les actuacions d'obra per al manteniment, conservació i reparació de parcs i jardins, amb un cost de 140.924 euros anuals. Finalment, el servei d'actuacions d'obres per al manteniment, conservació i reparació d'infraestructures d'enllumenat públic i telecomunicació correspondrà a Jujosa (93.974 euros).

La durada del contracte és de dos anys prorrogable fins a un màxim de quatre anys.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres de reparació de voreres en la plaça Sant Ferran
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es