Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local llanša una campanya especial per a garantir un Nadal segur a Vila-real

dilluns, 11 de desembre de 2023

La Policia Local de Vila-real arranca aquesta setmana la campanya Nadal Segur que, del 15 de desembre fins al pr˛xim 5 de gener, persegueix garantir la seguretat i el compliment de les normes de convivŔncia per a gaudir d'un Nadal segur i per a tots. Per a aix˛, el cos municipal cobrirÓ Ómbits diversos, com el trÓnsit, la seguretat ciutadana o la venda de joguets.

En l'Ómbit de trÓnsit, la Policia Local mantindrÓ la presŔncia a l'entorn dels centres o zones comercials, amb accions com el control d'accÚs per als vianants, estacionaments indeguts en Órees comercials o consum d'alcohol i drogues al volant. Des del punt de vista administratiu, la campanya Nadal Segur contempla una major intensitat en els controls de venda ambulant en els entorns comercials, a mÚs de la vigilÓncia del compliment de les normatives en la venda de joguets, a cÓrrec de la UCECO. Per part seua, en l'Ómbit de la seguretat ciutadana, la Policia Local incrementarÓ la presŔncia preventiva en les activitats culturals i d'oci programades amb motiu de la campanya nadalenca i es prestarÓ especial atenciˇ en els comeršos, per a evitar possibles actes delictius, especialment furts. TambÚ s'intensificarÓ el control del consum de substÓncies estupefaents i d'alcohol (botellˇ) en les vies i espais p˙blics, amb especial atenciˇ al consum de menors.

La campanya Nadal Segur, que es desenvoluparÓ fonamentalment a les zones de vianants del centre, carrer de Bayarri i raval de Sant Pasqual, avinguda de Francesc TÓrrega i les Órees comercials de les avingudes d'ItÓlia i de Matilde Salvador, es completa amb la vigilÓncia especial del consum d'alcohol i substÓncies al volant. Aquesta campanya especial d'alcoholŔmia, en colĚlaboraciˇ amb la DGT, arranca avui i es perllongarÓ fins al 24 de desembre.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es