Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch subratlla les oportunitats que brinda el Taller d'ocupació en la construcció de la nova Vila-real del segle XXI

dimecres, 20 de desembre de 2023

Cloenda del taller d'ocupació de 2023

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat hui en la clausura i lliurament de diplomes del Taller d'ocupació de 2023, que en aquesta edició ha comptat amb una trentena de participants en els mòduls d'Atenció sociosanitària, Agricultura ecològica i Jardineria. Benlloch els ha felicitat i ha mostrat el compromís de l'Ajuntament de Vila-real amb la creació d'oportunitats a través dels plans d'ocupació, que des de 2011 s'ha traduït en una inversió de prop de 12 milions d'euros i més de 1.000 beneficiaris.

"És un orgull comprovar que, a més dels coneixements, aquest taller d'ocupació us ha donat l'oportunitat de sentir-vos part d'una comunitat, de compartir, de saber que no esteu sols i us ha ajudat a reenganxar-vos a la il·lusió per a crear el vostre projecte laboral i de vida", ha assegurat l'alcalde. Així mateix, Benlloch ha assenyalat que les tres especialitats de Taller d'ocupació són "àrees que seran fonamentals en la nova Vila-real del segle XXI que estem construint entre tots i totes". Així, ha recordat projectes com la creació del complex inclusiu en els terrenys de la Fundació Dolores García que el Villarreal CF ha cedit a l'Ajuntament, la futura residència de la tercera edat en la zona d'Alaplana o el projecte Vila-real Connexió Millars, un segon Termet en la zona de Molí Nou. "Són projectes en els quals estem treballant i en els quals, gràcies a la formació que heu adquirit en aquest taller d'ocupació, podeu ser molt necessaris", ha afirmat. Cal assenyalar que els participants en aquesta edició del Taller d'ocupació han pogut posar en pràctica la seua formació a través de diferents accions. En el cas del mòdul d'Atenció sociosanitària, la part pràctica s'ha desenvolupat en la residència de la tercera edat Verge de Gràcia; el mòdul d'Agricultura ecològica ha treballat en l'estació experimental agrària de Vila-real, on tenia la seua seu el Taller d'ocupació; i finalment, els beneficiaris del mòdul de Jardineria han dut a terme treballs d'enjardinament al Termet.

L'alcalde també ha agraït la labor de l'equip docent del Taller d'ocupació, dirigit per Daniel Mor, així com el treball del Departament d'Economia, gràcies al qual el consistori va obtenir una subvenció de 755.000 euros de la Generalitat Valenciana per a poder desenvolupar aquest taller. Així mateix, ha donat les gràcies a la directora de l'estació experimental de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) de Vila-real, Ana Pardo, per facilitar el desenvolupament del Taller d'ocupació en aquestes instal·lacions.

Durant l'acte, al qual també han assistit regidors de la corporació, s'ha projectat un vídeo resum de les activitats realitzades en el marc del Taller d'ocupació i alguns dels participants han compartit amb els assistents la seua experiència.

Més fotografies de l'acte, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda del taller d'ocupació de 2023_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es