Inici

Benlloch agraeix la tasca de la Policia Nacional a Vila-real en l'acte en commemoració dels 200 anys del cos

dissabte, 13 de gener de 2024

Celebració del 200é aniversari de la Policia Nacional_4

Vila-real ha celebrat els 200 anys de la Policia Nacional, amb un acte commemoratiu a la plaça Major. L'inspector rn cap de la comissaria local, Pedro Ortín, ha lliurat el bastó de comandament a l'alcalde, José Benlloch, i han passat revista als agents, en un acte en el qual Benlloch ha volgut destacar la tasca del Cos Nacional de Policia a Vila-real, particularment des de la creació de la comissaria local fa 45 anys. L'alcalde ha posat en relleu l'exemplaritat i la vocació de servei dels membres del Cos Nacional de Policia a Vila-real, així com la col·laboració contínua amb la Policia Local i l'Ajuntament en unes necessitats de seguretat cada vegada més complexes, en dispositius de tot tipus. Benlloch recorda que el projecte de la nova comissaria avança a bon pas, després d'anys de reivindicacions, amb la redacció del projecte per part del Govern central.

A l'acte en commemoració dels 200 anys de la Policia Nacional, a més dels 45 que compleix la comissaria local, han assistit també la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, regidors i regidores de la corporació municipal, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, l'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, el comissari en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, el tinent de la Guàrdia Civil, Raúl Bel, el regidor de Seguretat Ciutadana d'Onda i diferents representants de la societat civil i religiosa de la ciutat.

Reportatge fotogràfic, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Celebració del 200é aniversari de la Policia Nacional_3 Celebració del 200é aniversari de la Policia Nacional_1 Celebració del 200é aniversari de la Policia Nacional_2

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es