Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch tanca el primer acord de col·laboració amb l'escola de negocis ESIC Comunitat Valenciana per a la competitivitat de les empreses locals i impulsar l'emprenedoria

dijous, 18 de gener de 2024

Reunió de l'alcalde amb responsables de l'escola de negocis ESIC

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut aquest matí una reunió amb el director d'ESIC Comunitat Valenciana, Agustín Carrilero, i la directora d'Investigació de l'escola de negocis, María Guijarro, per a establir les bases de la col·laboració que l'Ajuntament iniciarà amb un dels centres de formació i emprenedoria més importants del país. La trobada ha tingut com a marc el taller Gestió del talent sénior, impartit per la coach i especialista en lideratge Raquel Davó, a la BUC.

"Per a Vila-real és un orgull que una entitat com ESIC Comunitat Valenciana es fixe en la nostra ciutat per a impulsar alguns dels seus programes formatius més interessants i en aquesta línia iniciarem una línia de col·laboració que serà molt profitosa per a les nostres empreses i emprenedors i per a l'enorme potencial i talent amb el qual comptem a Vila-real", assenyala Benlloch, que destaca la qualitat de la sessió celebrada hui a la BUC com a exemple "de l'excel·lència que suposen els programes que pot oferir ESIC per a millorar la competitivitat de les nostres empreses". Un dels primers programes que s'implantaran fruit d'aquesta nova col·laboració amb ESIC València serà un programa de digitalització de pimes finançat amb fons europeus dirigit a empreses d'entre 10 i 250 empleats. "Una primera col·laboració a la qual estic segur que seguiran moltes altres, en les quals ja estem treballant, per a afavorir la formació i l'emprenedoria en aquesta nova Vila-real del segle XXI de més oportunitats per a tots", detalla Benlloch. En aquesta línia, l'alcalde recorda l'aposta que ha fet sempre el govern municipal per la formació, la innovació i el suport a l'emprenedoria. "Fruit d'aquesta aposta, podem ara emprendre aquesta nova col·laboració que, estic segur, resultarà molt interessant i profitosa", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es