Inici -> Àrees

Vila-real premia la creativitat de l'alumnat de Bisbe Pont i Consolació en el concurs Joguets amb molta vida

dijous, 25 de gener de 2024

Premis del concurs 'Joguets amb molta vida'_1

Els col·legis Bisbe Pont i Consolació han resultat guanyadors de l'última edició del concurs Joguets amb molta vida que la Regidoria de Medi Ambient impulsa en col·laboració amb la Fundació Tots Units en el marc del Mes de la Sostenibilitat. El certamen, que premia les creacions de l'alumnat de joguets realitzats amb materials reciclats, pretén fomentar la consciència ecològica entre els xiquets i xiquetes així com afavorir la seua creativitat.

El concurs compta amb una categoria per als alumnes de tercer i quart de primària i una altra per als estudiants de cinqué i sisé de primària. En total, s'entreguen cinc premis: dos per cadascuna de les categories (al treball més creatiu i al treball més original) i una menció especial. En aquesta edició, els guanyadors del concurs pertanyen als centres Bisbe Pont (tres premis) i Consolació (dos premis).

La regidora d'Educació, Anna Vicens, ha participat en el lliurament de premis al costat del president de la Fundació Tots Units, Enric Reverter, i ha felicitat els xiquets i xiquetes per la seua creativitat així com als equips dels centres educatius pel treball que realitzen per a fomentar la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a través de diferents iniciatives. El premi als col·legis guanyadors consisteix en un xec de 200 euros per a la compra de material per al centre.

Galeria multimèdia

Imatges

Premis del concurs 'Joguets amb molta vida'
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es