Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La Junta Central de Setmana Santa, Sergio Caballero i la Fundació José Soriano reben el Premi Poble 2024

divendres, 9 de febrer de 2024

Premis Poble 2024

La gala dels Premis Poble 2024 va obrir una vegada més les festes fundacionals de Vila-real en la seua 750a edició. L'escenari de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner va ser testimon del reconeixement a aquelles persones que, per la seua labor, han traspassat les fronteres locals i han destacat en l'àmbit professional o social.

En aquest any del 750é aniversari, la revista Poble, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha reconegut la trajectòria de la Junta Central de Setmana Santa, en el seu 50é aniversari -va recollir el premi la seua presidenta, Carmina Arrufat; l'actor vila-realenc Sergio Caballero i la Fundació José Soriano Ramos, guardó que va recollir la filla del fundador de Porcelanosa Sonia Soriano.

La música va ser també protagonista de la gala, amb l'estrena d'un fragment de l'òpera dels anys 20 del mestre José Goterris Sanmiguel, El Dragón de Fuego. Amb els arranjaments de Rafael Beltrán i Borja Muñoz, la peça va ser interpretada per la soprano Marián Torres i el baríton Franc García, així com per Héctor Chabrera, al piano; Natalia Lapuerta, a la flauta; i Alberto Cabedo, Héctor Goterris, Ana Piquer i Anna Pitarch, de Supramúsica, amb els instruments de corda. L'apartat musical es va completar amb la peça Feeling good, de Michael Bublé, interpretada pels germans Albert i Carles Bellmunt, amb la gimnasta Balma Cabedo, acompanyats al piano per Irina Soriano i a la bateria per Gabriel Bonet.

La gala va comptar també amb la col·laboració del grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull, que va ser l'encarregat de donar inici a la gala, juntament amb els membres del Grup de Danses El Roser, els qui van presentar l'escut de Vila-real elaborat amb flors sobre l'escenari. La Coral Sant Jaume, dirigida per Alfredo Sanz, va posar fi a l'esdeveniment amb la seua interpretació de l'Himne a Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Premis Poble 2024_1 Premis Poble 2024_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es