Inici -> Àrees -> Sanitat -> Drogodependències

L'alcalde rep la partitura de l'himne commemoratiu del 750é aniversari de Vila-real de la mà dels seus autors, Alfredo Sanz i Antoni Pitarch

dijous, 15 de febrer de 2024

L'alcalde rep la partitura de l'himne del 750é aniversari

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut avui la partitura de l'himne commemoratiu del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat de la mà dels autors de la peça musical: el músic i compositor Alfredo Sanz, autor de la música, i l'escriptor i historiador Antoni Pitarch, autor de la lletra. Benlloch els ha agraït la seua aportació a l'aniversari de la ciutat per tal de "comptar amb una nova composició que, a més de commemorar aquesta efemèride, també enriqueix el nostre patrimoni musical".

L'himne s'estrenarà aquest diumenge, 18 de febrer, amb motiu dels actes institucionals de la fundació de Vila-real. Serà durant l'acte de lliurament dels Premis 20 de Febrer a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. La interpretació de l'himne correrà a càrrec d'un cor de veus format per la Coral Sant Jaume, el Cor Ciutat de Vila-real i Veus de Cambra, sota la direcció d'Alfredo Sanz. A més de l'himne del 750é aniversari, també interpretaran la peça La Murà i l'Himne a Vila-real, amb lletra de Francisco Moreno i música del mestre José Goterris. Precisament un dels guardonats en els Premis 20 de Febrer és Antoni Pitarch, autor de la lletra de l'himne commemoratiu.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es