Inici -> Àrees

L'alcalde rep la partitura de l'himne commemoratiu del 750é aniversari de Vila-real de la mà dels seus autors, Alfredo Sanz i Antoni Pitarch

dijous, 15 de febrer de 2024

L'alcalde rep la partitura de l'himne del 750é aniversari

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut avui la partitura de l'himne commemoratiu del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat de la mà dels autors de la peça musical: el músic i compositor Alfredo Sanz, autor de la música, i l'escriptor i historiador Antoni Pitarch, autor de la lletra. Benlloch els ha agraït la seua aportació a l'aniversari de la ciutat per tal de "comptar amb una nova composició que, a més de commemorar aquesta efemèride, també enriqueix el nostre patrimoni musical".

L'himne s'estrenarà aquest diumenge, 18 de febrer, amb motiu dels actes institucionals de la fundació de Vila-real. Serà durant l'acte de lliurament dels Premis 20 de Febrer a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. La interpretació de l'himne correrà a càrrec d'un cor de veus format per la Coral Sant Jaume, el Cor Ciutat de Vila-real i Veus de Cambra, sota la direcció d'Alfredo Sanz. A més de l'himne del 750é aniversari, també interpretaran la peça La Murà i l'Himne a Vila-real, amb lletra de Francisco Moreno i música del mestre José Goterris. Precisament un dels guardonats en els Premis 20 de Febrer és Antoni Pitarch, autor de la lletra de l'himne commemoratiu.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es