Inici -> └rees -> Normalitzaciˇ LingŘÝstica -> NotÝcies

Normalitzaciˇ LingŘÝstica obri una nova ediciˇ dels cursos de valenciÓ per a la poblaciˇ adulta

divendres, 16 de febrer de 2024

La Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca una nova ediciˇ de cursos de valenciÓ gratu´ts per a la poblaciˇ adulta, que s'impartiran fins a juny de 2024.

La programaciˇ d'enguany contempla un curs de valenciÓ de nivell inicial (A1-A2) per a nouvinguts i un curs de valenciÓ de nivell B1-B2 per a pares i mares. Tots dos cursos, de 60 hores de duraciˇ, s'impartiran de manera presencial a l'aula de formaciˇ de la Fundaciˇ Caixa Rural de Vila-real (plaša de la Vila, 2). La regidora de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, Noelia Samblßs, vol agrair a l'entitat la implicaciˇ i predisposiciˇ perquŔ un any mÚs aquests cursos es puguen oferir a la poblaciˇ de Vila-real.

El curs de valenciÓ per a nouvinguts (A1-A2) s'impartirÓ els dilluns i els dimecres, de 9.30 a 11.30 h, del 19 de febrer al 19 de juny de 2024. L'Ajuntament de Vila-real Ús un centre competent per a la formaciˇ i l'avaluaciˇ del nivell A1 de coneixements de valenciÓ, autoritzat pel Servei d'Acreditaciˇ i Assessorament de la Direcciˇ General de PolÝtica LingŘÝstica i Gestiˇ del MultilingŘisme. D'aquesta manera, els alumnes que realitzen amb aprofitament el curs de valenciÓ per a nouvinguts, podran obtenir l'acreditaciˇ de l'A1 de valenciÓ, expedida per la Junta Qualificadora de Coneixements de ValenciÓ. Es tracta d'un curs d'iniciaciˇ a la nostra llengua i a la nostra cultura, amb l'objectiu d'ajudar la poblaciˇ nouvinguda a integrar-se plenament en la societat vila-realenca a travÚs de l'aprenentatge del valenciÓ.

El curs de valenciÓ per a pares i mares amb xiquets escolaritzats a Vila-real, preparatori dels nivells B1 i B2 de valenciÓ, comenšarÓ el 20 de febrer i acabarÓ el 20 de juny de 2024. S'impartirÓ els dimarts i els dijous, de 9.30 a 11.30 h, tambÚ a l'aula de formaciˇ de la Fundaciˇ Caixa Rural. Aquesta acciˇ formativa, que l'any 2024 arribarÓ a la seua 22a ediciˇ, tÚ com a objectiu dotar els pares i mares de coneixements bÓsics sobre la llengua que els permeten donar suport als fills en els estudis. L'horari, de 9.30 a 11.30 h, estÓ pensat perquŔ els pares i mares puguen assistir al curs mentre els xiquets i xiquetes estan a escola.

Aquests cursos s'ajusten als programes dels nivells A1, A2, B1 i B2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de ValenciÓ, de l'Escola Oficial d'Idiomes i de la CIEACOVA, les tres institucions que acrediten els certificats oficials de valenciÓ.

Inscripciˇ

El termini de matrÝcula estÓ obert i s'admetran inscripcions fins a completar les places.

La inscripciˇ es pot fer a travÚs de la pÓgina web http://cursosvalencia.vila-real.es (apartat de cursos de la Regidoria) o bÚ de manera presencial a l'oficina de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, situada al c/ Josep Ramon Batalla, 6, entresol.

Per a mÚs informaciˇ, es pot telefonar al 964 547 009 o enviar un correu electr˛nic a normalitzacio@vila-real.es.

Galeria multimèdia

Imatges

Cursos de valenciÓ 2024
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es