Inici

Vila-real Negra apropa la literatura de misteri als joves

dilluns, 19 de febrer de 2024

Festival literari Vila-real Negra 2024_3

Vila-real Negra, en la seua VII edició, consolidada ja com a seu del Festival Castelló Negre, ha iniciat avui les activitats amb les xarrades dels escriptors Pedro Martí i Anna Moner als instituts Miralcamp i Francesc Tàrrega. Vila-real Negra comptarà també amb el lliurament de premis del concurs provincial de relats curts per a IES, que tindrà lloc el dijous 29 de febrer al Gran Casino. L'amfitrió de l'acte serà Vicente Corachán, expolicia, detectiu privat, escriptor i director del Festival Sant Boi Negre. En aquest concurs participa l'alumnat de batxillerat de tota la província i poden presentar les seues obres en valencià, castellà o anglés.

D'altra banda, el certamen inclou les jornades "Literatura negra per a joves". Per a això, diferents autors i autores d'abast nacional xarren amb els alumnes dels centres escolars de la localitat i expliquen la seua experiència en el món literari, animen l'alumnat a la lectura, exposen els diferents subgèneres dins de la novel·la negra i comenten amb ells els aspectes més interessants del gènere a través de les seues pròpies obres i altres clàssics de la literatura negra. Enguany, el festival compta amb la presència d'autors com Pedro Martí, Jerónimo Tristante, Anna Moner, Laia Vilaseca, María Pareja, Mónica Mira i Pablo Alaña.

La regidora de Cultura, Noelia Samblás, ha acompanyat avui els autors i l'organització en l'inici de les jornades.

Galeria multimèdia

Imatges

Festival literari Vila-real Negra 2024_2 Festival literari Vila-real Negra 2024_1 Festival literari Vila-real Negra 2024
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es