Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

La Policia Local posa a disposiciˇ judicial 90 conductors per delictes contra la seguretat viÓria el 2023

dimecres, 21 de febrer de 2024

Control de la Policia Local

La Policia Local ha fet balanš de les infraccions penals per delictes contra la seguretat viÓria de 2023. En total, segons les dades facilitades pel cos policial, durant l'any passat es van registrar un total de 90 conductors investigats per diferents delictes relacionats amb la conducciˇ. Per tipologia, 58 conductors van ser sancionats per conduir sota els efectes de l'alcohol i/o drogues; 24 casos corresponen a investigats per conduir sense comptar amb el permÝs corresponent; 4 casos per negativa a sotmetre's a les proves d'alcohol i/o drogues i, finalment, altres quatre conductors van ser posats a disposiciˇ judicial per altres delictes contra la seguretat viÓria com donar-se a la fuga desprÚs d'un accident o per conducciˇ temerÓria. Tots els casos, en tractar-se d'infraccions penals, per la seua gravetat, es tramiten per procediment de judici rÓpid, tal com informa l'intendent de la Policia Local, Ramˇn MartÝnez.

Quant a les infraccions administratives, la Policia Local va registrar un total de 3.737 den˙ncies per infraccions de trÓnsit en general. Cal destacar les 125 den˙ncies per taxa positiva d'alcoholŔmia, seguides de les 68 den˙ncies per conduir sota els efectes de les drogues. AixÝ mateix, es van interposar 61 sancions per donar-se a la fuga desprÚs d'un accident de trÓnsit i 42 per conducciˇ temerÓria. AixÝ mateix, la Policia Local tambÚ va sancionar un total de 167 persones usuÓries de vehicles de mobilitat personal (VMP) per no respectar les normes de circulaciˇ.

La regidora Seguretat i EmergŔncies, Silvia Gˇmez, ha insistit en la importÓncia que els conductors es consciencien sobre la "gravetat de les infraccions de trÓnsit, especialment la conducciˇ sota la influŔncia d'alcohol o substancies estupefaents, ja que suposa un risc no sols per al conductor sinˇ tambÚ per a la resta de la ciutadania".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es