Inici -> Vila-real

Fundació Globalis llança les bases dels Premis Globalis 2024 per a empreses innovadores

dilluns, 26 de febrer de 2024

Premis Globalis 2023

Els Premis Globalis, impulsats per la Fundació Globalis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, obrin la convocatòria anual de presentació aquest divendres, 1 de març. Aquestes distincions busquen guardonar empreses amb un alt component d'innovació i reconéixer, promoure i divulgar l'esforç de les persones emprenedores.

En aquests premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, i podran aconseguir un primer premi de 1.500 euros, un accèssit o un accèssit Jove Empresa, tots dos dotats amb 500 euros, encara que la jove empresa a més tindrà la possibilitat de tenir un despatx gratuït al Viver d'Empreses que la Cambra de Comerç de Castelló té a Vila-real.

A més, també s'atorgarà el Premi Vila-real Innpulso per part de l'Ajuntament de Vila-real a l'empresa que representarà la localitat en les diferents trobades que s'organitzen en el marc de la Xarxa Innpulso.

Les empreses que estiguen interessades a presentar-se a aquests guardons poden consultar les bases completes d'aquesta convocatòria 2024 en el web de la Fundació Globalis. Per a més informació, les empreses poden escriure a l'adreça fundacion@fundacionglobalis.org o fer la seua consulta a través del telèfon 964 054 522 en horari d'oficina.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es