Inici -> Vila-real

Vila-real commemora el 8M amb activitats per a avançar en la igualtat i els drets de les dones en aliança amb la societat

dimarts, 27 de febrer de 2024

Programació del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona_2

Vila-real commemorarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb una programació d'activitats que té com a objectiu avançar en la igualtat i els drets de les dones de manera transversal i de la mà de la societat civil. Així, la Regidoria d'Igualtat ha donat a conéixer els actes que enguany serviran per a reivindicar el paper de la dona i combatre la desigualtat, entre els quals no faltarà la commemoració oficial del dia 8 de març amb la lectura institucional del manifest aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Vila-real, així com els manifestos de les diferents entitats que participaran en la jornada.

La regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, ha agraït la col·laboració de les diferents entitats que s'han implicat en la celebració del 8M i ha destacat que "és un orgull poder anar de bracet d'aquests col·lectius per a construir, junts i juntes, aquesta nova Vila-real del segle XXI més igualitària, solidària, inclusiva, d'oportunitats, i que dia a dia combat la desigualtat, la violència de gènere, la bretxa salarial i la discriminació de la dona".

En la programació no faltaran les conferències, tallers i xarrades, a més d'activitats culturals com el monòleg d'humor Massa pa' la carabassa, amb Pilu Fontán i Amparo Oltra, el diumenge 3 de març a les 19.30 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.

Així mateix, es realitzaran activitats divulgatives per als centres educatius de la ciutat, com la presentació del llibre Adonar-se, que recull contes dels centres educatius de primària. El 8 de març es realitzaran diferents activitats a càrrec del Grup de Dones i la Fundació Manantial, a més de la concentració i lectura de manifestos a la plaça Major a les 12.00 hores. Eixe mateix dia, a les 19.00 hores, la BUC acollirà la xarrada de Vicenta Font Gregori '¿Hay guerras justas para las mujeres? Nuevas armas en guerras actuales'.

Així mateix, l'associació de veïns del barri Botànic Calduch també ha programat per al 9 de març un contacontes titulat Contes de prínceps, princeses, dracs i granotes rebels, a càrrec de Contaclown, a les 17.00 hores a la seu de l'associació. La programació continuarà fins a finals de març amb diferents xarrades en col·laboració amb associacions com El Bressol, Creu Roja i Acudim, així com una nova sessió de l'Escola d'Igualtat sobre els riscos de les TIC en l'adolescència, a càrrec de Silvia Rueda Pascual, entre altres activitats.

Galeria multimèdia

Imatges

Programació del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona_1 Programació del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es