Inici -> Vila-real

Vila-real llança una nova edició de l'Aplec de Pasqua i el Campus Natura per a un oci educatiu i inclusiu en vacances

dimecres, 28 de febrer de 2024

Aplec de Pasqua 2024_2

L'Ajuntament de Vila-real torna a posar a la disposició de les famílies el programa Aplec de Pasqua, així com el Campus Natura, per a facilitar la conciliació i l'oci educatiu i inclusiu durant les pròximes vacances de Pasqua. La Regidoria de Serveis Socials i el Departament d'Educació llancen una nova edició d'aquests programes. En el cas de l'Aplec, oferirà un total de 100 places per a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys repartides entre els col·legis José Soriano i Pío XII. Així mateix, els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional també comptaran amb una alternativa durant les vacances a través del Campus Natura, amb un total de 15 places, gestionades per Fundació Caixa Rural Vila-real, a través del projecte XiCaEs.

L'Aplec de Pasqua i el Campus Natura es desenvoluparan els dies 28 de març i 2, 3, 4 i 5 d'abril i comptaran amb aula matinera, de 8.00 a 9.00 hores, a més de servei de menjador, de 13.00 a 15.00 hores. Les activitats es desenvoluparan de 9.00 a 13.00 hores i consistiran en tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinàmiques i eixides.

El regidor de Serveis Socials, Toni Marín, ha destacat la importància d'aquests programes per a "ajudar les famílies a conciliar durant els períodes de vacances escolars, al mateix temps que els xiquets i xiquetes gaudeixen d'activitats d'oci educatiu, saludable i també inclusiu, ja que gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Rural tenim també places per a xiquets i xiquetes amb necessitats especials".

El termini d'inscripció arranca ja aquest dijous 29 de febrer i és necessari realitzar una preinscripció telemàtica en el web https://inscripcions.vila-real.es/. Amb l'objectiu de solucionar els dubtes de les persones interessades, s'ha habilitat un servei d'informació presencial que estarà disponible aquest dijous 29 de febrer, de 9.00 a 13.00 hores, a la primera planta de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC). El termini d'inscripció finalitzarà el 6 de març i el 8 de març es publicaran les llistes d'admesos, que hauran de formalitzar la inscripció del 13 al 15 de març. Del 20 al 22 de març es farà pública la llista de places lliures i el 26 de març el llistat definitiu d'admesos.

Galeria multimèdia

Imatges

Aplec de Pasqua 2024_3 Aplec de Pasqua 2024 Aplec de Pasqua 2024_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es