Inici -> Vila-real

Vila-real impulsa un segell commemoratiu del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat

dimecres, 28 de febrer de 2024

Presentació del segell personalitzat per amb motiu del dia de la fundació de Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Turisme, treballa en diferents accions per a la promoció turística i cultural de la ciutat de la mà de l'Associació de Col·leccionismes i Intercanvis Costa de Azahar, amb l'emissió de segells i mata-segells commemoratius del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat. Així, amb motiu d'aquesta efemèride, el regidor responsable de l'àrea, Javier López, ha anunciat la tramitació d'un segell i mata-segells especials de Correus amb la imatge oficial del 750é Aniversari, una iniciativa que s'ha impulsat de la mà de l'associació filatèlica Costa de Azahar, presidida per Guillermo Verde, i que es traduirà en "l'emissió per part de Correus d'un segell i un mata-segells oficials commemoratius".

A més, mentre es realitzen els pertinents tràmits davant Correus, l'Associació Costa de Azahar ha volgut sumar-se a la celebració de l'aniversari fundacional amb l'emissió d'un segell i mata-segells amb la data del 20 de febrer, dia en què el rei Jaume I va signar la Carta Pobla. Guillermo Verde explica que "es tracta d'un producte postal que Correus ofereix per a crear segells personalitzats i amb el qual l'associació vol sumar-se a la celebració d'aquest 20 de febrer en el qual s'ha commemorat el 750é Aniversari de la Fundació". El segell reprodueix la imatge del rei fundador al costat de la planta medieval de la vila, obra de Martí de Viciana. A més, l'associació també ha emés un mata-segells amb la data del 20 de febrer i s'han editat postals i sobres amb la imatge de Jaume I i el logotip commemoratiu de l'aniversari fundacional.

Javier López i Guillermo Verde han presentat aquests productes acompanyats pel gerent de l'oficina de Correus de Vila-real, Víctor Basiero, i el president de la Federació d'Associacions de Veïns, José María Rubert. El regidor de Turisme ha agraït la implicació de l'Associació Costa de Azahar per a "posar a la disposició de la ciutat aquests productes postals que deixen constància d'aquesta celebració històrica" i també ha donat les gràcies a Correus per la seua col·laboració. López ha anunciat que el pròxim mes de maig es presentarà la imatge del segell oficial commemoratiu del 750é Aniversari de la Fundació, i la previsió és que l'emissió d'aquest franqueig postal per part de Correus, així com d'un mata-segells commemoratiu, puga dur-se a terme el 2025 com a tancament dels actes de l'aniversari.

Respecte als segells, postals i sobres que ara ha emés l'Associació Costa de Azahar a través del producte comercial Tu sello, des del col·lectiu expliquen que qualsevol persona interessada a aconseguir algun d'aquests productes pot posar-se en contacte amb l'associació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es