Inici -> Vila-real

Fundació Globalis posa en marxa el programa Talent i ocupació per a joves d'ESO i FP

dilluns, 4 de març de 2024

Programa Talent i Ocupació de la Fundació Globalis

El programa Talent i ocupació, que organitza la Fundació Globalis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, ha arrancat en Fundació Flors amb l'assistència de 45 alumnes del cicle d'Administració. Aquesta activitat està adreçada a joves de 15 a 18 anys i pretén acostar la realitat laboral als estudiants amb exemples d'empreses locals de diferents sectors empresarials.

En el desenvolupament de l'activitat participa l'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) i un gran nombre d'emprenedors de la província de Castelló, que comparteixen la seua experiència, així com consells enriquidors per a l'alumnat a l'hora de posar en marxa un negoci.

Durant la jornada de Talent i ocupació es realitzen una sèrie de tallers perquè els estudiants adquirisquen diferents habilitats que els permeten créixer professionalment. Entre els temes abordats estan les competències transversals, comunicatives i interpersonals sol·licitades per les empreses, la creació del currículum digital, el nou ús de les xarxes socials per a l'ocupabilitat i la preparació d'entrevistes personals.

Aquestes activitats continuaran en altres centres d'educatius d'educació secundària obligatòria o formació professional de Vila-real. Aquelles persones que estiguen interessades a implementar aquesta activitat poden escriure a l'adreça electrònica fundacion@fundacionglobalis.org o a través del telèfon 964 054 522 en horari d'oficina.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es