Inici -> Àrees

Vila-real facilita la digitalització de les pimes a través d'un programa de formació gratuït en col·laboració amb ESIC

divendres, 15 de març de 2024

Programa de formació per a la digitalització de pimes en col·laboració amb ESIC

L'Ajuntament de Vila-real ofereix a les pimes de la ciutat la possibilitat d'avançar en la transformació digital a través d'un programa formatiu totalment gratuït en col·laboració amb l'escola de negocis ESIC Business & Marketing School. Es tracta d'una iniciativa sorgida de l'acord de col·laboració entre el consistori i ESIC Comunitat Valenciana i que compta amb el finançament al 100 % dels fons Next Generation de la Unió Europea.

El programa Generació digital pimes: persones d'equips directius està dirigit a persones que realitzen funcions directives en pimes d'entre 10-249 empleats. Gràcies a l'acord amb l'Ajuntament de Vila-real, ESIC formarà i capacitarà el directiu/va i durà a terme un procés de mentorització i acompanyament per a posar en marxa el Pla de transformació digital de la seua pime, de la mà d'un claustre i mentors experts.

La formació consta d'un total de 150 hores lectives i combina les sessions presencials i en línia. Les sessions arrancaran el 15 d'abril i finalitzaran el 27 de juny. A més, s'inclouen hores de tutoria i mentorització per a realitzar un seguiment de l'elaboració del pla de transformació digital de cada pime.

Cal recordar que el gener passat, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, es va reunir amb el director d'ESIC Comunitat Valenciana, Agustín Carrilero, i la directora d'Investigació de l'escola de negocis, María Guijarro, per a establir les bases de la col·laboració entre l'Ajuntament i un dels centres de formació i emprenedoria més importants del país. Benlloch ja va avançar una línia de col·laboració per a promoure la formació i l'emprenedoria a la ciutat "que serà molt profitosa per a les nostres empreses i emprenedors i per a l'enorme potencial i talent amb el qual comptem a Vila-real".

La inscripció en el programa, que compta amb places limitades, pot realitzar-se a través d'aquest enllaç: https://www.esic.edu/landings/programa-generacion-digital-pymes-equipos-directivos-ayuntamiento-vila-real

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es