Inici -> Àrees

El Consorci Riu Millars denuncia un nou abocament d'enderrocs en el paratge

dimecres, 20 de març de 2024

Abocaments al Millars_1

El Servei de Vigilància del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, gestionat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora i Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha trobat un nou abocament d'enderrocs dins del paratge natural. La troballa s'ha localitzat prop del pont del camí de la Cossa, el qual connecta Borriana i Almassora. Prop de 80 sacs replets de material i enderrocs han sigut abocats de forma totalment il·legal.

L'acció s'ha comunicat oficialment al Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil. Així, durant l'extracció del material s'ha trobat informació que ha servit per a identificar les persones responsables.

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars condemna totalment aquests actes que atempten contra la fauna i la flora del paratge natural i, conjuntament, demana que no es tornen a repetir aquestes situacions perjudicials per al medi ambient i que embruten un espai de rica biodiversitat.

Galeria multimèdia

Imatges

Abocaments al Millars
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es