Inici -> Àrees

Vila-real publica el calendari fiscal de 2024 per a facilitar el pagament d'impostos a la ciutadania

dissabte, 23 de març de 2024

Calendari fiscal 2024

L'Ajuntament de Vila-real publica el calendari fiscal de 2024 per a facilitar a la ciutadania el compliment de les seues obligacions tributàries amb l'administració local i recordar algunes de les mesures de flexibilització en el pagament que continuen vigents com el fraccionament de la contribució. Així, el calendari arranca aquest mes de març amb el pagament de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) i la taxa de guals (del 25 de març al 27 de maig per als pagaments no domiciliats i el 25 de març per als domiciliats).

El següent període correspon a l'Impost de Béns immobles (IBI) tant en la modalitat d'urbana com de rústica i categoria especial. En aquest cas, el període de pagament per als rebuts no domiciliats serà del 3 de juny a 16 de setembre i els rebuts domiciliats es cobraran el 5 de juliol. Un any més, l'Ajuntament de Vila-real manté l'opció del pagament fraccionat en cinc mensualitats, una mesura que l'equip de govern va adoptar, "sensibles amb les dificultats de les famílies per a fer front al principal tribut municipal", recorda la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. D'aquesta manera, els veïns i veïnes que hagen sol·licitat aquest fraccionament, pagaran l'IBI en cinc rebuts de juny a octubre.

Finalment, el calendari fiscal de 2024 es tancarà amb el pagament de l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE), del 20 de setembre al 20 de novembre per als rebuts no domiciliats. En el cas dels rebuts domiciliats, el cobrament s'efectuarà el 7 d'octubre.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Calendari fiscal 2024_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es