Inici -> Àrees

Els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla reben un total de 71 treballs a concurs

dimarts, 26 de març de 2024

Un total de 71 treballs opten a l'edició de 2024 dels Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla, que van tancar l'admissió d'originals el passat 17 de març. En la modalitat de narrativa breu, s'han presentat 57 originals, i en la modalitat de novel·la curta, aspiren al premi 14 treballs. Les entitats convocants, la Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real i l'Associació Cultural El Guitarró, mostren la seua satisfacció per la quantitat de treballs rebuts que contribueixen a la consolidació de la nova modalitat de novel·la curta, que es va presentar en la convocatòria de l'any passat, i l'elevada participació també en la modalitat de narrativa breu.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha comentat que "estem en la bona direcció per a aconseguir que els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla, especialment en la modalitat de novel·la curta, es convertisquen en un referent en el panorama literari en la nostra llengua, gràcies a la participació de persones amb un gran prestigi professional com a membres del Jurat i la publicació de la novel·la guanyadora per l'editorial Bromera, que enguany repetirà, entre d'altres raons".

Segons Vicent Usó, escriptor i membre de l'AC El Guitarró, "la participació d'enguany consolida el premi de novel·la curta i ratifica la vigència del guardó tradicional de relats breus. Estem segurs que el Jurat trobarà obres de qualitat que demostren als lectors que els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla volen fer-se un forat entre els certàmens importants que se celebren en tot el domini lingüístic".

Enguany tornarem a gaudir de la celebració del lliurament dels premis durant la Fira i Festes de Sant Pasqual al mes de maig. Un acte que forma part del calendari festiu de la nostra ciutat i que podrem compartir amb totes aquelles persones amants de la literatura i la cultura el primer dissabte de festes, 11 de maig, a les 12.00 h al Gran Casino.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es