Inici -> Àrees

El circuit de carreres de l'SME torna amb la gala de premis de 2023 i un nou calendari amb set proves per a enguany

divendres, 29 de març de 2024

Circuit de carreres populars 2024_2

El Servei Municipal d'Esports (SME) presenta una nova edició del circuit de carreres populars que en aquest 2024 comptarà amb un total de set proves que es desenvoluparan d'abril a desembre. L'arrancada d'aquesta nova temporada serà aquest pròxim 21 d'abril, amb el 5K de l'SME, i vindrà precedit el dia 11 d'abril per la VII Gala del circuit de carreres populars de 2023, en la qual s'entregaran els premis i trofeus en les diferents categories als participants en les proves celebrades l'any passat, com a tancament de l'edició de 2023 del circuit.

El regidor d'Esports, Xus Madrigal, ha valorat l'excel·lent acollida que cada any té aquest circuit de carreres populars, que té com a principal funció facilitar i fomentar la pràctica de l'esport, i més concretament el running, de la mà de les entitats que, en col·laboració amb l'SME, organitzen les diferents proves, totes de caràcter popular i amb una fi solidària. "Estem molt agraïts a tots els col·lectius que s'impliquen per a fer realitat aquest circuit i molt satisfets que els corredors i corredores facen que cada any siga tot un èxit", apunta el regidor, que també agraeix l'esforç dels tècnics de l'SME per a fer possible el circuit.

Després de la gala de premis que tindrà lloc l'11 d'abril a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, el circuit arrancarà el 21 d'abril amb el 5K de l'SME; el 26 de maig se celebrarà la 5K carrera popular Moviment Consolació; el 15 de juny tornarà la cursa per parelles del Celtic Submarí, un 6K; el 29 de setembre arribarà la Volta al Terme de les Tarongetes; al novembre, el circuit continuarà amb la carrera solidària de Lluïsos (10 de novembre) i el 5K de les Rosarieres (30 de novembre); finalment, el circuit de 2024 es tancarà amb la tradicional Sant Silvestre, del Trivila Club, el 28 de desembre. La informació i inscripcions estan disponibles en https://www.circuitcarrerespopularsvila-real.com

Galeria multimèdia

Imatges

Circuit de carreres populars 2024 Circuit de carreres populars 2024_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es