Inici -> Àrees

La Biblioteca Municipal de Vila-real estrena La Pissarra, un nou centre d'interés temàtic

dijous, 28 de març de 2024

La Pissarra, de la Biblioteca central

La Biblioteca Municipal de Vila-real ofereix, des del mes de març, un nou centre d'interés temàtic amb el qual es pretén donar millor visibilitat als materials disponibles per al préstec amb el carnet de la biblioteca.

Situada al costat del taulell de la Biblioteca Central de l'avinguda de Pius XII i denominada La Pissarra, en una voluntària picada d'ullet al mur de Facebook, la nova secció té com a objectiu compartir seleccions quinzenals de materials molt variats, no solament literaris, al voltant de temes socials, pràctics o d'actualitat.

L'originalitat d'aquest nou projecte és que pretén donar a conéixer, a més dels llibres i audiovisuals de la mateixa biblioteca, els fons de les plataformes electròniques eBiblio (https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/ ) i eFilm (https://comunitatvalenciana.efilm.en línia/va) als quals qualsevol ciutadà o ciutadana en possessió del carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana pot tenir accés.

Les dues seleccions proposades el mes de març van estar dedicades al feminisme, amb biografies en forma de còmics i pel·lícules de dones que van lluitar pels seus drets, i a la identitat de gènere, amb motiu de la celebració el dia 31 del Dia de la Visibilitat Trans. A partir del 9 d'abril, La Pissarra reunirà llibres i pel·lícules sota el lema: 'Memòria històrica, memòries d'exiliats'.

Els fullets amb la llista d'obres seleccionades es poden descarregar des del blog de la Biblioteca (La revista digital https://bibliotecavilareal.wordpress.com/) i la xarxa social Mastodon (https://mastodon.world/@Biblio_Vilareal).

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es