Inici -> L'Ajuntament i tu

Vila-real desplega un pla especial de neteja i manteniment del Termet amb motiu de la Pasqua

dissabte, 30 de març de 2024

Pla especial de neteja i manteniment del Termet_2

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Serveis Públics, desplega aquests dies un pla especial de neteja i manteniment del Termet amb la finalitat de posar a punt el paratge així com de garantir-ne la correcta conservació durant els dies de Pasqua. Els treballs, executats per l'UTE adjudicatària del servei de neteja viària, se centren en l'escombratge mixt, aigualeig tangencial i buidatge i manteniment de papereres, entre altres tasques. Per a poder dur a terme aquest reforç de la neteja del paratge, l'UTE prestarà aquest servei en horari tant de matí com de vesprada, els set dies de la setmana, incloent-hi diumenges i festius.

El regidor responsable de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha recordat que "encara que el Termet és un espai natural molt utilitzat pels vila-realencs i vila-realenques durant tots els dies de l'any, en dates com la Setmana Santa i la Pasqua, coincidint amb els dies festius i les vacances escolars, augmenta de manera important el seu ús com a lloc de reunió per a les famílies o els joves, així com per a la pràctica de l'esport". A més, des de l'Ajuntament, també s'ofereixen activitats d'oci infantil durant els dos caps de setmana de Pasqua pel que es preveu una important afluència de veïns i veïnes en el Termet. "Som conscients que el nostre Termet de la Mare de Déu de Gràcia és el nostre pulmó verd, una joia que podem gaudir a molt poca distància de les nostres cases, i per això treballem durant tot l'any en el seu manteniment i neteja", indica Madrigal, que afig que "en aquests dies, aquests treballs s'intensifiquen perquè totes les persones que visiten el paratge puguen gaudir-lo en les millors condicions".

A més d'activar aquest pla especial de neteja, l'equip d'educació ambiental treballarà per la conservació i el bon ús del paratge, aprofitant la gran afluència d'usuaris. Així, a més de conscienciar els veïns i veïnes sobre la importància de cuidar i respectar l'entorn, també informaran sobre els serveis gratuïts que s'ofereixen des d'UTE Vila-real, concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus.

Cal recordar que l'equip de govern implementa des de fa anys i en diferents fases un pla de millora contínua del Termet, amb intervencions en les infraestructures i zona verda. A més, el passat estiu, el Departament de Serveis Públics també va activar un pla especial de reforç de neteja, manteniment i dotacions en el paratge del Termet amb l'increment dels serveis de neteja, revisió de jocs i mobiliari o embelliment de l'entorn, entre d'altres, com a principals accions.

Galeria multimèdia

Imatges

Pla especial de neteja i manteniment del Termet_1 Pla especial de neteja i manteniment del Termet
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es