Inici

Vila-real finançarà la reforma del camp de futbol de Flors i la renovació de calderes de la piscina Yurema Requena amb el Pla Impulsa de la Diputació

dilluns, 1 d'abril de 2024

Piscina Yurema Requena

L'Ajuntament de Vila-real ha decidit destinar la subvenció de la Diputació de Castelló a través del Pla Impulsa a la millora de dues instal·lacions esportives de la ciutat. Concretament, l'equip de govern sol·licitarà amb càrrec a aquest pla la reforma del camp de futbol de Fundació Flors i la reparació del sistema de calderes de la piscina Yurema Requena. L'alcalde, José Benlloch, ha confirmat que l'aportació que correspon a Vila-real a través del Pla d'obres i serveis de la Diputació Provincial, Castelló Impulsa, ascendeix a 295.200 euros, una quantitat que "ens permetrà cobrir tots dos projectes, molt necessaris per a continuar garantint la pràctica de l'esport a la nostra ciutat en les millors condicions".

Així, d'una banda, el consistori presentarà el projecte per a la reforma del camp de futbol de Fundació Flors, amb un cost aproximat de 200.000 euros, amb l'objectiu de modernitzar aquest recinte esportiu, molt utilitzat pels clubs de futbol de la ciutat. El de Fundació Flors és un dels tres camps de futbol de titularitat municipal que, units als dels Villarreal CF, "conformen una xarxa d'instal·lacions que sens dubte ens converteixen en un referent", subratlla l'alcalde. Benlloch reconeix que els dos camps de la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres són recintes nous però el de Fundació Flors necessita una reforma completa per a donar resposta a les necessitats dels clubs i per aquest motiu s'ha decidit prioritzar aquesta obra a través de l'ajuda que la Diputació ofereix als municipis per a obres i serveis.

D'altra banda, els vora 100.000 euros restants del Pla Impulsa es destinaran a sufragar la reparació del sistema de calderes de la piscina coberta Yurema Requena per a atallar els greus problemes que arrossega la infraestructura. Davant la necessitat de reparar com més prompte millor els sistemes de les deshumectadores i els sistemes de recirculació de l'aire de la piscina per a poder continuar garantint el servei, l'equip de govern ha iniciat un expedient d'urgència per a escometre aquesta obra i està ja tramitant la modificació de crèdit que permeta contractar el projecte com més prompte millor. "Hem comprovat que la normativa del Pla Impulsa permet que els ajuntaments puguen avançar la contractació dels projectes i després incorporar el finançament amb càrrec al pla", detalla el primer edil.

En el cas de la reforma del camp de futbol de Fundació Flors, l'alcalde ha explicat que l'Ajuntament esperarà a iniciar l'expedient quan la Diputació haja aprovat l'aportació del Pla Impulsa.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es