Inici -> Vila-real

L'alta participació i el potencial turístic tanquen una Setmana Santa d'èxit a Vila-real

dimarts, 2 d'abril de 2024

Setmana Santa 2024

La Junta Central de Setmana Santa de Vila-real ha valorat de manera molt positiva el transcurs dels actes i processons celebrats a la ciutat i ha destacat l'alta participació durant aquestes dates.

En aquest sentit, la presidenta de la Junta Central de Setmana Santa, Carmina Arrufat, ha destacat "l'esforç realitzat per acostar als més xicotets el sentiment d'aquests dies i el valor de la imatgeria amb iniciatives com les visites guiades per les quals han passat prop de 800 alumnes entre infantil i secundària". Arrufat també ha volgut destacar "el potencial de la nostra Setmana Santa com a element cultural i turístic amb representacions com Laqvima Vere o el seu caràcter transversal i intergeneracional amb processons com la infantil".

"Junts caminem cap a l'evolució de la nostra Setmana Santa amb elements diferenciadors i únics que al mateix temps conviuen amb la nostra més rica tradició i fe", ha conclòs Arrufat, que a més ha aprofitat per a transmetre el seu agraïment a confraries, germandats, institucions i públic que any rere any fan possible uns dies per al record.

Galeria multimèdia

Imatges

Setmana Santa 2024_2 Setmana Santa 2024_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es